lauantai 10. joulukuuta 2016

Lemppariblogejani

Pimeä sunnuntaiaamu on ihana aloittaa viltin alla vaikkapa glögikupin kanssa rauhassa heräillen. Samalla voi selailla kiinnostavia blogeja, nauttia kiireettömyydestä ja omasta ajasta. Tänään ajattelin vinkata teille muutaman sellaisen blogin, jota itse tykkään nykyisin lukea. Klikkaamalla blogin nimiä pääset kurkkaamaan, jos joku niistä kiinnostaisi teitäkin! :)




Tämä on mun ehdoton lemppari! Milla on tosissaan muttei vakavasti treenaava nuori lastentarhanopettaja ja nykyisin myös bodyjamohjaaja. Millalla on ihana tyyli kirjoittaa omalla iloisella tavallaan, tekstejä lukiessa tulee sellainen olo kuin tuntisi Millan henkilökohtaisesti ja höpöttelisi hänen kanssaan :) Vaikka en Millaa oikeasti ollenkaan tunne, niin ehkä meillä on myös yhteistä kiinnostuksenkohteissa ja arjessa, ja senkin takia musta on tätä blogia kiva lukea. Näemmä moni muu on kokenut samalla tavalla lukija- ja kommenttimääristä päätellen ;) Tykkään Millan asenteesta, koska hän panostaa treenaamiseen paljon, mutta hänellä on selvästi jalat maassa eikä hän elä omassa fitnesskuplassaan.


Saijan blogi on todellinen ilo silmälle, laadukkailla kuvillaan ja ammattimaisella asettelullaan. Kuvien seassa on sopivasti helppolukuista tekstiä, ja postauksia ehtii selailla vaikkapa bussissa tai lueskella vähän väsyneempänäkin. Blogissa on paljon kosmetiikka- ja muotijuttuja, mutta myös muita inspiroivia postauksia esimerkiksi sisustamisesta, ruoasta ja matkustelusta. Tämän blogin lukeminen on juuri sitä samaa ihanaa rentoutumista kuin niiden naisten hömppäromantiikkaromskujen lukeminenkin! :)



Idajeminan blogi on musta näistä "ammattifitness" blogeista kaikista inspiroivin. Idajemina antaa blogissaan paljon esimerkiksi treenaamiseen (ja vähän muuhunkin kuten arkisiin kauneusjuttuihin) liittyviä käytännöllisiä vinkkejä. Sivuilta on myös helppo löytää vinkkejä, koska ne on lajiteltu selkeästi. Kirjoitustyyli on ihanan rento ja iloinen, ja hän kirjoittaa ammattilaisenakin usein omien kokemustensa kautta. Idajemina on nyt laittanut blogiin muutaman videonkin, joista oon erityisesti tykännyt. Kun kaipaan energiaa ja inspistä treeneihin, niin lueskelen tätä! :)

Voisi luulla, etten vapaa-ajallani jaksaisi enää lukea päiväkodista ja lapsista, mutta tämä vaan on niin Ihana <3 Leena Ahtelainen on lastentarhanopettaja, joka kirjoittaa pieniä tosielämän tarinoita päiväkodin arjesta. Tarinat ovat sellaisia "lasten suusta" -lausahduksia, jotka saavat aikuisella kuin aikuisella hymyn huulille. Samalla tuodaan kuitenkin esille asiantuntevasti esille sitä ihanaa ja inspiroivaa lastenmaailmaa, jota me aikuiset emme enää saavuta, mutta josta mekin voimme hetkittäin yhdessä lasten kanssa nauttia.



Nessan blogi on visuaalisesti kaunis, kuvat laadukkaita, kuten on koko blogikin. Nessa kirjoittaa monenlaisista aiheista aina muodista yhteiskunnallisesti puhuttaviin asioihin asti. Vaikka monista aiheista on kirjoitettu melko yleisellä tasolla, Nessalla on todella sympaattinen kirjoitustyyli, jonka kautta välittyy se aito ja herttainen nuori nainen, jonka minäkin olen joskus saanut tuntea <3



Tätä blogia on oikeasti kiva lukea, koska tämä on niin aito. Pinja on uskomaton rohkea nuori nainen, joka on selvinnyt paljosta ja jakaa omaa iloaan ja inspiraatiotaan nyt myös muille. Pinja kohtaa blogissaan ja kommenteissaan kaikki lukijansa lempeästi ja kannustavasti. Blogin voima on nimenomaan siinä kaikista tärkeimmässä eli sisällössä: rehellisessä tekstissä ja kertomuksessa omasta elämästä ja tuntemuksista. Blogissa ei tarvitse antaa mitään kiiltokuvaa omasta elämästä, vaan aidosti omilla ajatuksillaan ja oman arjen, itselle tärkeiden juttujen inspiroimana voi herättää lukijan kiinnostuksen <3

Tuleeko teille mieleen joku blogi, jota minun kannattaisi käydä lukemassa?:)

Mukavaa sunnuntaita murut!
<3: Ida

Ps. Kaikki kuvat lainattu kustakin blogista! Jos et halua kuvaa omasta blogistasi, kerrothan sen minulle! :)


6 kommenttia:

  1. Ihana sinä!! <3 sunkin blogi on yksi mun lemppareista!!

    VastaaPoista
  2. Fitfashionista luen monta blogia ja Idajemina on yksi suosikeistani, niin aito eikä elä pelkästään fitnessiä. Oma esikuvani on Janni Hussi(jannihussi.fi/blogi)Suosittelen myös Janette Karvosen blogia fitnessmalli.fi/jane on itsekin toipunut anoreksiasta. Blogeja tulee luettua vähän liikaakin. Luetko "pelkästään" noita vai myös muita? Kiinnostaako anoreksiatoipumisblogit vai muut? -Minnie

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos vinkeistä, täytyypä käydä kurkkaamassa myös nuo! :) Hussin blogia olenkin välillä lueskellut, ja tykkään myös :) Luen monia blogeja fitfashionin ja indiedaysin kautta, mutta en kaikkia yhtä säännöllisesti, riippuen omasta ajastani ja blogitesktin aiheesta. Anoreksia(toipumis)blogeja en oikeastaan enää jaksa lukea.

      Poista
  3. Kiitos Ida kauniista sanoistasi, ylläolevat kohdat pätevät myös sinun blogiisi! Ihanaa joulunodotusta. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Vanessa :)
      Ihanaa joulunodotusta myös Sinulle! <3

      Poista