lauantai 17. joulukuuta 2016

Joulu tulla jollottaa

Ajatelkaa, ensi viikonloppuna on joulu!! :) Oon saanut monta pientä kivaa joulunodotusjuttua jo kokeakin. Nytpä kerron teille niistä muutamista. 

Parhaan ystävän kanssa oltiin itsenäisyyspäivää ennen wanhassa satamassa jouluisilla naistenmessuilla. Löysin muutaman lahjan, mutta sitten itselleni ihanat kimaltavat pinkit sydänkorvikset ja maailman sulosimman muumipussukan. Yhdessä höpöteltiin ja haisteltiin ja maisteltiin jouluherkkuja. Muutama idis saatiin taas ensi vuoden lahjoiksi, jotka voisi itsekin omin kätösin toteuttaa (ne kun sitten vielä muistaisi...)

pixbay.com

Työpaikan pikkujoulut vietettiin Töölössä ravintola Sognossa. Muutama muukin oli eksynyt sinne pikkujouluja viettämään, joten vilinää vilskettä riitti. Mutta ihmekös tuo -paikka oli todella viihtyisä ja ruoka hyvää ja hinnatkin ihan kohtuulliset. Oli tosi kiva jutskata työkavereiden kanssa myös työpaikan ulkopuolella, koska työpaikalla jutut pyörii usein töiden ympärillä ja ihmiset oli nyt niin vapautuneita ja hyvällä tuulella. Kaikki tuntuivat viihtyvän hyvin, ja vietettiin yhdessä kaikki monta tuntia :)




Siskon kanssa leivottiin pipareita, ja onnekseme yhden päikkylapsen paketista paljastuikin niiden koristeluun sokerikuorrutetta :) Tädin ja äidin kanssa tehtiin pieniä piparkakkumökkejä ja askarreltiin muitakin jouluisiajuttuja.


 pixbay.com


Laitoin kodin joulukuntoon, ja laitoin itsellenikin nuo värkkäämäni mustat himmelihommat ikkunaaan. Nyt ajattelin leipoa vielä torttuja. Bataattilaatikkoa lupasin tehdä myös. Lahjat on aikalailla paketeissa ja kortit matkalla postissa. Jouluradio soi joka päivä -ja sukkiakin aloitin taas pitkästä aikaa kutomaan. Kaikki mukavaa pikkupuuhaa ilman minkäänlaista stressiä. Kyllä joulu saa tulla.


pixbay.com

pixbay.com

Päikkyyn joulu tuli tietysti taas jo vähän aikaisemmin. Meidän ryhmän 1-2-vuotiaat viittoivat tuiki tuiki tähtöstä joulujuhlassa ja matkustivat tonttuina meidän lempparin bussilaulun tahdissa. Tosi paljon on askarreltu joulujuttuja: tähtimaalauksia, käsillä painettuja ja tarroilla koristeltuja joulukuusia ja pastellikuorrutuksilla koristeltuja isoja kartonkipipareita. Päivittäin on käynyt tonttu meitä tervehtimässä, ollaan laulettu yhdessä lauluja ja yksi lapsista saa aina ottaa tontun pussista yhden koristeen meidän nukkarihuoneen joulukuuseen.

pixbay.com

 pixbay.com

Lasten joulu on ihana, mutta mielelläni rauhoitun kohta viettämään sitä ihan aikuisseurassa  :) Minulla onkin viikon loma siinä, ja täytyy sanoa, että olen levon tarpeessa. Ihanaa tehdä vähän omia juttuja kaikessa rauhassa <3

 pixbay.com

Ihanaa joulunodotusta!

<3: Ida


4 kommenttia:

  1. Viikon päästä onkin jo aatto ohi ja joulupäivän pöhinä käynnissä. Hilpeää joulunalusviikkoa ja maltahan mielesi, kyllä se pukki sieltä saapuu. ;) <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jee, nyt alkoi loma ja parin päivän päästä se pukkikin tulee!!:)) Ihanaa joulunaikaa Ihana Nell! <3<3

      Poista
  2. Ihanaa Joulunodotusta ja tervettä joulua! Tuleeko jouluna treenattua? -Minnie

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos samoin Sinulle Minnie! :) Kyllä itse haluan pyhittää joulun tärkeimmälle -eli yhdessäololle läheisten kanssa ja rauhoittumiselle <3

      Poista