tiistai 30. kesäkuuta 2015

Valmistujaisjuhlani

Valmistuajisjuhlani järjestin vanhempieni talossa juhannuksen jälkeisenä lauantaina. Olin kutsunut paikalle lähimpiä sukulasiani ja muutamia Ystäviäni, ja lähes kaikki kutsutut pääsivätkin paikalle tulemaan.

Sää oli kuin juhliin tilattu, ja päivä oli siihen astisen kesän kaunein. Pääsimme nautiskelemaan auringonpaisteesta terassillamme.



Pääsääntöissti äitini oli huolethinut tarjoilupuolesta. Tarjolla oli paahtopaistia, erialisia savustettuja kaloja uusien perunoiden kanssa ja salaattia kera fetan tai katkarapujen.

Itse olin leiponut juhliin pikkuleipiä reseptillä, jota olime myös päiväkodissa lasten kanssa käyttäneet valmistellesasmme vanhempainiltaa. Toivomuksestani olimme tilanneet mahtavan prinsessakakun, joka oli kuorrutetettu vaaleanpunaisella marsipaanilla.






Sain aivan valtaan mieleisiä lahjoja oikeastaan kaikilta, sellaisia, jotka säilyvät muistoina tärekästä saavutuksestani. Lahjoissa oli paljon koruja ja koriste- ja tarjoluastioita, ja parhaalta Ystävältäni sain iki-ihanan Anneli ja Onneli -kirjan. Kaikkein tunteita herättävin lahjani oli pappani 50 vuotta sitten tekemä hedelmävati. Myös Ystäväni ilahdutti minua itsetekemällään korulla. Kotini ja uusi lahjaksi saamani lohenpunainen aalto-malja täyttyivät toinen toistaan ihastuttavammista ruusukimpuista.







Juhlissa tunsin valtavaa ylpeyttä itsestäni ja saavutuksestani. Minulle valmistumiseni ei enää ollut mikään itsestäänselvyys. Siksi oli erityisen hienoa saada juhlia tuota tärkeää päivää juuri niiden ihmisten kanssa, joiden tuki oli tehnyt siitä mahdollisen.




Kiitos kaikille osallistuneille ja muuten hengessä mukana olleile! <3

<3: Ida

10 kommenttia:

  1. Onnea - vaikkapa neljännen kerran...! ;)
    Niin on sävy sävyyn kukat, kakut, mekot...
    Sydämiäkin sopivissa määrin... <3
    Huikeaa heinäkuuta, Maisteri!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, Ihana! Ja sävykään ei tule varmasti yllärinä ;)
      Aurinkoista ja leppoisaa heinäkuuta sinnekin! <3

      Poista
  2. Upeat juhlat ja säänhaltijakin onnitteli sinua auringonpaisteella. On aina ihanaa juhlistaa menestystään kun saa koota kaikki tärkeimmät ihmiset saman katon alle. Onnittelut vielä kerran! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, Ystävä! Kyllähän se niin on,että jaettu ilo on aina kaksinkertainen ilo:)
      Nautinnollisia kesäpäivä ja nähdään pian! <3

      Poista
  3. Hei Ida!

    Oli kunnia saada olla mukana juhlistamassa tätä upeaa päivää! Maukkaat olivat tarjoilut ja todellakin, sää suosi! Prinsessakakku oli myös niin paikkansa löytänyt tarjoilupöydässä ja maistui unelmalta! Vaikkakin eräs ei ollut meidän kanssa samaa mieltä kuorrutuksesta ja senhän me tulemme muistamaan aina ;) Hienot lahjat ja kauniit kukat ja myös päivänsankari hehkui kauneutta! Olen ylpeä sinusta!

    Lämmin halaus! <3<3<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Katarina! Oli ilo saada Sinut, hyvän Ystäväni, vieraakseni juhlistamaan suurta päivääni. Olin myös todella otettu niin kovin kovin kauniista isetekemästäsi korustasi. Se säilyy minulle Ihanana muistona tuosta päivästä. KIITOS! <3<3

      Poista
  4. Onnea Kaunotar!
    t. marika

    VastaaPoista
  5. Onnea!
    Todella kauniita kuvia! <3

    VastaaPoista