perjantai 15. tammikuuta 2016

Meidän siskosten lomareissu

Iloiset lomaterveiset Tukholmasta! Olimme Fanny-siskoni kanssa heti uuden vuoden jälkeen Ihanalla Ruotsin-risteilyllä, johon kuului kikattelua ja höpöttelyä hytissä, rauhallinen meriaamiainen ja shoppailua Tukholman Henkkamaukalla. Reissun kohokohtia olivat sokeriöverit laivan buffetissa  ja Suomi-ruotsi-lätkäottelun fiilistely asiaankuuluvassa ympäristössä.





Ensimmäisenä iltana buffetisssa maistelin sivistyneesti lähestulkoon kaikkia aina alkupalojen kaloista läpimiin lihoihin ja tietysti jälkkäriherkkuihin. Kaikki oli oikeasti aika hyvää (susheja lukuunottamatta), mutta kyllähän ne omat suokkarit sieltä löytyivät, joita sitten santsasi niin paljon kuin jaksoi. Jälkkäreistä ainakin piparitaikinan makuinen porkkanakakku sokerikuorrutuksella oli tosihyvää!






Tukholman päässä nautimme herättyämme rauhassa meriaamiaista, mikä oli oikeasti tosi Ihana tapa aloittaa aamua -ja kunnon aamupalan jälkeen sämpylöineen, leikkeleineen ja makeine herkkuineen jaksoi sitten talsia Tukholmassa.





Tukholmassa suunnistimme ensimmäiseksi Biblioteksgatanille, jossa oli Fannyn rakastama Sephora-kosmetiikkakauppa. Samalla kadulla oli myös kuuluisa Urban Outfits, joka oli kattokruunuineen näkemisen arvoinen liike, mutta jonka vaatteet olivat kuitenkin meille ehkä vähän liian muodikkaita.






Niinpä suunnistimmekin suosiolla Galleria-kauppakeskukseen tutumpien ketjujen liikkeeseen. Sieltä minulle löytyi alennuksesta Ihana tunika ja vieläpä ohut collari töihin. Henkkamaukalta löysimme melkein samanlaiset tuliaiskorut -yllättäen Fannylle lohepunainen ja minulle mintunvihreä. Enkä voinut olla ostamatta 5n kruunun huulikiiltoa!





Laivalla olimme jo tosi hyvissä ajoin, koska Helsingin päädyssä meillä oli ollut taaas pientä draamaa laivaan ennättämisessä. Mutta se ei haitannut, koska olimme ehtineet heti ekana iltana hamstrata taxfreestä pari kiloa karkkia, ja hytissämme oli tv, josta oli juuri alkamassa lätkän Suommi-Ruotsi välieräottelu.

Tokalla kerralla buffetissa osasin sitten jo keskittyä niihin parhaimpiin jutuihin, eli täytin lautaseni ensin kuorellisilla katkaravuilla ja sen jälkeen paahtopaistilla ja lastenpöydän lihapullilla, ranskalaisilla ja ketsupilla.



 

Viimeisenä iltana buffetissa meillä lähti Fannyn kanssa ehkä myös vähän lapasesta jätskin syöminen, jota santsasimme koko rahan edestä erilaisilla höysteillä kinuskikastikkeisiin ja marenkeihin ja enkkulakuihin.




Meillä oli viimeinen kattaus buffetissa, ja sen jälkeen kun meidät oli häädetty sieltä ilmaisilta herkuilta ja juomilta, siirryimme suosiolla kahdestaan omaan hyttiimme Se olikin sitä parasta laatuaikaa siskon kanssa, kun ei ollut oikeasti mitään muuta kuin aikaa löhöillä, juoruilla, syödä karkkia (että sokerihumala ei varmasti laantuisi) ja kikatella. Siis ihan meidän näköinen lomareissu.




Arkeen palasin siis rentoutuneena. Toivottavasti tekin :)
<3: Ida

12 kommenttia:

  1. Kiitos yhteisestä ihanasta lomareissusta, täytyy toteuttaa uudelleen. Toi tunika, jonka löysit on niin kaunis! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos itsellesi :) Nautin aina niin yhteisistä hetkistämme! <3 Innolla seuraavia odotellen :)

      Poista
  2. Hei Ida!

    Aivan ihanalta kuuosti teidän reissu! Niin matkan kuin ruokien kuin ostosten suhteen! Tuollainen hytti missä telkkari ja tilaa on kyllä niin ihana, sellainen meillä oli aina äitini kanssa kun kerran keväisin ja kerran syksyisin teimme yhdessä just vastaavanlaisen matkan! Ihanassa hytissä ja hyvässä seurassa on mukava viettää aikaa vaikka laiva on vielä satamassakin :)
    Tuli ihan nälkä tätä lukiessa ja kuvia katsellessa, namnam! Samalla tyylillä meikäläinenkin äidin kanssa söi: ekana iltana piti maistella vähän kaikkea ja toisena iltana sai keskittyä niihin mistä eniten tykkäsi! Ihan parhautta!
    Todellakin ihana reissu teillä takana ja varmaan monta vastaavanlaista edessä!

    Lämmin halaus <3<3<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Katarina!
      Kiva kuulla, että Sinullakin liittyy risteilyihin hyviä muistoja :) Niinhän se on, ettei tärkeintä ole määränpää vaan matkaseura ja oma mieli :)
      Vitsit toi laivan buffetti on kyllä niin parasta, harvoin sitä missään saa sillä tavalla herkutella, ja nyt siitä osaan myös nauttia! :)
      Monen monta halausta ja kivoja elämän pieniä seikkailuja Sinulle myös jatkossa, mitä ne sitten ovatkaan <3<3

      Poista
  3. Huikea reissu teillä! Tahtoo myös matkalle! :D Ehkäpä joskus kolmisteen, vai mitä Katarina ja Ida? ;) Terveiset täältä pakkassäästä Keskeistä Suomesta! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mielelläni lähtisin joskus kolmisin reissuun :) Mukavia talvipäiviä sinne! <3

      Poista
  4. Näyttää ihanalta matkalta ja etenkin nuo ruuat, nam!! Oot tosi kaunis, vaikka vähän pelästyin kun näytät todella laihalta.. Mutta kaikkea hyvää tulevaan kevääseen! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Risteiyillä laivan buffet on kyllä niin Parasta :D Hyvää kevään odotusta myös Sinulle! :)

      Poista
  5. Samaa mieltä, näytät todella laihalta. Et voi olla normaalipainossa/parantunut? Puhut aikaisemmissa postauksissa saaneesi hyvinvointipainon tavoitettua, mutta se tuskin on normaali bmi. ihana kuitenkin että risteily onnistui.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos huolenpidostasi! Muistathan pitää myös ennen kaikkea itsestäsi ja omasta hyvinvoinnistsi huolta? :) Minäkin pidän omastani! :)

      Poista
    2. ympäripyöreä vastaus....et voi siis vastata suoraan. pidän toki omasta voinnista kiinni. mutta olis kiva jos tietäis vähä kuka tän blogin takana on ja onko niin parantunut kun sanoo olevansa.

      Poista
    3. Ei. Tarkoista painoindekseistä en blogissani puhu. Mutta siihen, kuka tämän blogin takana on, saat paremman kuvan lukemalla tekstejäni :)

      Poista