perjantai 13. helmikuuta 2015

Materialistista onnea

Oikeastaan koko syksyn siivosin aktiivisesti vaatekaappiani, ja heitin pois kaikki pieneksi jääneet, kuluneet tai muuten vain sopimattomat vaatteet. Lisäksi Uffille lensi monta pussukkaa hyväkuntoisia ja kauniitakin vaatteita, joita ei vain ole tullut pitkiin aikoihin käytettyä -ja jos en käytä, niin miksi niitä pitää vaatekaappiaan täyttämässä?

Käyn harvoin shoppailemassa, ja suuri osa  vaatteistani onkin esimerkiksi kirpputorillta, Minusta ihminen ei tarvitse joka kuukausi uudenväristä paitaa, eikä vaatekaapin täyttäminen liian täyteen kalliilla  merkkivaatteilla, joita tuskin ehtii edes pitää, tuo ainakaan minulle hyväämieltä pidemmällä tähtäimellä. Siinäkään ei ole minustta mitään pahaa, mutta itse käytän rahani mieluummin esimerkiksi itseni hemmotteluun ja huoltamiseen hieronnan tai kampaajareissun tai laadukkaan ruoan muodossa.

Silloin tällöin tykkään kuitenkin käydä kiertelemässä  kaupoissa, vähän haiselemassa uusia trendivärejä ja mitä kaikkea onkaan tarjolla, sekä vähän ihmisvilinässä. Aina ei kuitenkaan tartu vältämättä mitään mukaan.

Nyt kuitenkin vaatekaappini selvästi vaati täyttöä ja pientä uudistusta, ja olivatpahan nuo alkuvuoden alenusmyynnit mitä parhain tekosyy lähteä shoppailemaan! Viimeksi olinkin tainnut sitä kunnolla harrastaa kesänalennusmyynnin aikoihin....Ja täytyy sanoa, että kyllä se vain niin on, että silloin tällöin pienet materialistiset onnenaiheet pirsitävät kunnolla!

Selväsi huomasin taas oman kokemattomuuteni (selvää harjoitusken puutetta) shoppailemassa, eikä aluksi tuntunut löytyvän mitään, mutta kotiutimpa loputal ihan kiitelttävän kokoisen pussillisen uusia vaatteita ja muuta pientä!

Talven alennusmyyntilöytöni koostuivat pääsääntöisesti neuleista. En juurikaan pidä housuja, vaan paksuja mustia legginssejä, joihin sitten yhdistän pidemmän yläosan. Keväällä ja syksyllä käytän paljon mekkoja, mutta näin talvella tunnuin kaipaavani jotakin lämpimämpää.





Matkaani tarttui siis hieman pidempiä neuleita, lähinnä klassisen valkoisena ja mustina, joita sitten yhdistä erilaisiin koruihin ja käytän alla väriä tuomaan esimerkiksi raikkaita toppeja. Kuten olenkin kirjoittanut, on tyylini muotoutunut pikkuhiljaa hivenen klasiisemmaksi ja maltillisemmaksi esimerkiksi värityksen suhteen. Silti minulle on tärkeää, että vaate on sellainen, että sitä on mukava käyttää.

Piristystä ja jo ehkä hivenen keväistä tuulahdusta pastellin sävyissä toivat sen sijaan parit uudet t-paidat. Nämä kotiutin Vero Modasta siskoni suosituksesta, ja paidat ovatkin mukavan  pehmeitä ja valmistettu laadukasta puuvillasta, joka lupausten mukaan kestää myös käyttöä. Myös treenivaatteet saivat hieman uutta piristystä usuien treenipaitojen muodossa. Lisäksi sukka- ja alusvaatelaatikko uudistuivat lähes täysin.



Tietysti oli myös poikettava hieman ihania suihkugeelejä hankkimassa Yves Rocherilla, jonka kanta-asiakas olen ollut jo jonkin aikaa. Siellä on todella hinta ja laatu kohdillaan!

Kotiin päästyäni jäi kuitenkin harmittamaan, etten tällaisena mekkofriikkinä ollut onnistunut yhtään mekkoa onnistunut reissultamme kotiuttamaan, ja niinpä paneuduinkin vielä kotona nettikauppojen ihmeelliseen maailmaan. Lopulta löysin Zalandosta klassisen ja kevyen mekon puuterinsävyssä mustilla yskityiskohdilla. Tämä sopii mielestäni niin arkeen kuin juhlaankin, sopivilla asusteilla höystettynä!



Juuri kun olin päätökseni mekosta tehnyt, ilahduttikin äiti minua kertomalla löytäneensä minulle myös sellaisen! No, eipä haitannut tämäkään yllätys, ja ovathan mekot aivan eri tyylisiä. Äidin minulle Zarasta löytämä yksilö sopii niin rentoon kotoiluun kuin muuhunkin arkikäytttöön, ja myös tähän aikaan, kun saamme kevättä vielä heiman odotella, sillä se on hieman paksumpaa college-kangasta. Etenkin tuo kukkakuosi viehätti minua kovasti!



Tällaisia löytöjä täälläpäin alennusmyynneistä! Onkos siellä ehdittty ostoksilla piipahtamaan?

<3: Ida

10 kommenttia:

  1. Kivoja alelöytöjä oot tehnyt. Toi zalandon mekko on tosi tyylikäs ja valkoiset neuleet nättejä :) Mun paras alelöytö taitaa olla tuo "nahka"takki 20 eurolla! Hyvää viikonloppua ja ystävänpäivää vielä !! <3 <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Sinulle ihan Parhaasta shoppailuseurasta! :) Se takkisi oli kyllä todellinen löytö, ja varmasti käyttöä keväällä!
      Ihaninta ystävänpäivää ystävistä Rakkaimmalle! <3<3

      Poista
  2. Ihania löytöjä olet tehnyt! :) Välillä shoppailu on ihan piristävää puuhaa, varsinkin jos ei joudu pakolla etsimällä etsiä jotain tiettyä tarvittavaa asiaa (sillä silloin harvoin löytää yhtään mitään! )

    Hyvää huomista ystävänpäivää ihana Ida <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh, tuo on kyllä niin totta, että kun etsii jotakin, niin silloin ei ainakaan sitä löydy! :D Mutta rento shoppailu on mukavaa. Ja voin vakuuttaa, että vielä paljon parempaa silloin, kun normaalikokoiset vaatteet istuvat päälle ja on tyytyväinen siihen kuvaan, joka sieltä sovituskopin peilistä hymyilee :)
      Oikein hyvää ysävänpäivää ja mukavaa viikonloppua Sinullekin, Ihana Pinja! <3

      Poista
  3. Jaahas - pienimuotoinen vaatekaapin Uff-inventaario olisi täälläkin päässä enemmän kuin paikallaan - varsinkin kun tuo keltainen boxikin on ihan kivenheiton päässä... Mutta yhtään uutta täytettä ei kyllä tursuava kaappi tilalle kaipaa! :D Saisi sen sijaan kaappi kauan kaivattua väljyyttä, jos ja kun sen raivauksen vaan saisi toteutettua,...

    ♥ Ihanaa Ystävänpäivää - ja Jellonahalaus sinne suuntaan maantietä! ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä voin suositella lämpimästi uota Uff-inventaariota, vapauttavaa paitsi vaatekaapille myös mielelle ;)
      Ihanaa ystävänpäivää Sinullekin Andrea ja lämmin Kiitos supersuloisesta ystävänpäiväkortista, joka ensimmäisenä postiluukustani kolahti! <3

      Poista
    2. Juu - edellisestä Uff-inventaariosta on aivan liian pitkä aika - ja jo silloin lähti useampi säkillinen...
      Voi kiitos, Ida, itsellesi taas niin taidokkaasti toteutetusta lämpimästä muistamisesta; kolahti suoraan luukusta sydämeen... ♥
      Toivottavasti Sinulla oli mukava Ystävänpäivä! ♥
      Aurinkoista alkavaa viikkoa! :)

      Poista
  4. Wau, todella hyviä löytöjä ja varmasti laadukkaita! Tyylisi on kaunis ja herkän klassinen, ja juuri sinun näköisesi. Ja värimaailma sopii hyvin kevään trendeihin. Ihanaa ystävänpäivää sinulle Ida! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Nell, olipa kauniisti kuvailtu taas tätä tyyli(ttömyytt)äni! :)
      Parasta mahdollista ystävänpäivää Sinullekin! Olen onnellinen ja etuoikeutettu, kun minulla on tuollainen Ystävä kuin Sinä <3

      Poista