lauantai 26. heinäkuuta 2014

Pieni hemmottelupäivä

Ihanaa krippispäivää siskoni kanssa seurasi monta muutakin kivaa kesäpäivää. Eräs niistä sattui piristävästi keskelle viikkoa. Tuolle aurinkoiselle keskiviikkopäivälle olin varannut jo hyvissä ajoin kampaajan. Kampaajareissun jälkeen olin vähän äitini kanssa vielä kiertelemässä alennusmyyntejä, ne kun olivat vielä osaltani tältä kesältä kokematta.

Kampaajalla hiuksiani hoiti taas Ihana, jo parin kerran jälkeen ehdottomaksi luottokampaajakseni muodostunut pirteä ja ystävällinen ja sitäkin taidokkaampi nuori nainen. Tällä kertaa hiuksilleni tehtiin vain glossy-käsittely, joka sisälsi sekä hoidon että värin sävytyksen. Tämä käsittely ei kuivattanut hiuksia yhtä paljon kuin kunnon värjäys, vaan teki niistä ihanan pehmeät ja kiiltävät. Käsittely oli myös kukkarolle huomattavasti ystävällisempi vaihtoehto kuin raidoitus tai värjäys.

Tunsin kampaamotuolissa istuessani vajoavani jälleen lähes transsinomaiseen tilaan. Hetkeksi unohdin huolet ja murheet, ja vain nautin hólostani prinsessana. Juuri tällaista hemmottelua olin kivuliaiden kokemuksieni jälkeen kaivannutkin!



Kampaamon jalkeen iltapäivällä tapasin äitini ihanasta kantispaikastani punnitse ja säästä-liikkeestä, josta matkaan tarttui jälleen niin teetä kuin makukahviakin sekä tietysti niin makealla suklaalla ja kookoksella kuin suolaisilla mausteilla piristettyjä pähkinöitä ja manteleita.

Kärrättyäni herkkupussukkani autoon olikin sitten vuorossa paras osuus: nimitätin kunnon tyttöjen vaateshoppailuhetki. Ja kuinka ollakaan, jälleen varsinaisen shoppailun ammattilaisen eli äitini kanssa mukaan tarttui jos minkälaista vaatetta, ja huikeilla alennuksilla vieläpä! Löysin niin syksyksi lämmintä puettavaa uuden syystakin ja pehmoisten college-paitojen mudossa kuin aina minulle niin mieluisia mekkojakin.





Shoppailun lomaan mahtui myös rentouttava kahvitteluhetki viihtyisässä pienessä ranskalaisessa kahviossa, jossa limpaareiden ja kahvien lomassa maistelimme myös tuoretta ja lähes kotitekoisen veroista vaniljapullaa.

Kerta  kaikkiaan Ihana päivä ja aina yhtä tärkeää laatuaikaa maailman Parhaan äidin kanssa takana siis! Ja kyllä nautin taas täysin siemauksin tästä Elämsästä, johon olen oppinut tutustumaan. Tähän Elämiseenhän Isolla E:llähän voisi vaikka tottua! :)




<3: Ida

Ps. Kuvituksena jälleen shoppailureissun saldoa! :)

Pps. Jos et ole käynyt vielä kommentoimassa ideaani sairauskertomuskeni jakamisesta, voit halutessasi yhä tehdä sen täällä! Kiitos!!

13 kommenttia:

  1. Ihanaa, että teillä oli niin mukava päivä:-)! Oot kyllä niin kaunis ja hyviä löytöjä!! Meinasin tuon ensimmäisen collegepaidan itekin napata yks päivä mukaan. Tykkään erityisesti tuosta valkosesta menosta! <3 nähdään huomenna<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi Kiitos Kaunis sisko! Itsellekin tuosta ekosta on muodostunut ihan kesän lemppari, ja reissussakin se oli päällä joka päivä! Niin Ihana näin kesähelteellä! :) Vaikka keiltämättä menokin on ollut aika valkoista viime aikoina, sen verran olen tuohon väriin tykästynyt tänä kesänä ;)
      Ja näitä onnellisia päiviä tuntuu vain satelevan, ja ennen kaikkea juuri Sinun kanssasi. :) Kiitos vielä tämänpäiväisestä! <3

      Poista
  2. Samaa mieltä yllä olevien kanssa: olet kyllä tosi nätti!
    Todella tyylikkäitä vaatteita löysitte, etenkin tuo musta asu on jotenkin klassisen tyylikäs.
    Mutta kaikkein eniten säväyttää hiuksesi! Ne ovat niin elinvoimaiset, ihanan väriset ja kauniit! Kohentunut terveydentilasi oikein säkenöi niistä, ja olet tosiaankin tainnut löyttää juurikin sen oikean luottokampaajan itsellesi! ;) Tokavika kuva on ihana - kasvot ja hiukset hehkuvat ihan kilpaa uutta elämää!! <3

    Mukavaa alkavaa viikkoa Sinulle! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No voi Kiitos Kaunotar siellä! :)
      Itsestänikin tuo msuta mekko oli oikea tyylilöyö! Kuvassa se ei näy ehkä kovin hyvin, mutta yläosa oli vielä kukkakuvioista pitsiä!
      Ja todella: itsekin olen ollut enemmän kuin tyytyväinen hiuksiini jokaisen kerran kun olen nyt tuolta kampaajalta kotiutunut, ja kukkarokin on voinut hyvin ;)
      Mutta ennen kaikkea taitaa olla niin, että Elämä se sieltä sisältä hehkuu ulospäin! :)
      Mukavaa alkavaa viikkoa Sinullekin Ystävä <3<3

      Poista
  3. Wau, miten upea ilmestys olet! Tukka ja vaatteet ovat kaikki nioin tiptop! Kyllä tuollaiset hemmottelupäivät ovat aina välillä niin ihania ja kun niitä on harvakseen, sellaisen osuessa kohdalle, sitä tosissaan osaa nauttia. :D
    Ihanaa alkavaa viikkoa ihanainen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitosta vaan Sinullekin Upea Ystäväni! Kyllä tuollaisia pieniä hemmottelupäiviä meistä aivan jokainen silloin tällöin tarvitsee! Toivon myös Sinulle sellaisia monen monta, ja kun ne osuvat kohdalle, nauti niistä täysin siemauksin, olethan niistä jokaisen enemmän kuin ansainnut!
      Halaus <3

      Poista
  4. Moi!!
    Ihana, kaunis ja hurmaava Nainen!!!!!
    t. marika

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Marika, olipa taas Sinulta kauniisti sanottu! :)

      Poista
  5. Hei Ida!

    Ihana hemmottelupäivä todellakin! Kampaajalla käynti on mukavaa ja sait hienot hiukset! Puhumattakaan läheistesi seurasta ja hienosta ostoksista! Todella, totu ihmeessä tähän Elämään isolla E:llä!
    Lämmin halaus <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Katarina! Totutaan me taas yhdessä tähän Elämään, siitä yhdessä nauttien ja eteenpäin katsoen, olemme todellakin sen kaiken työmme jälkeen ansainneet! :)
      Lämmin, lämmin Ystävän halaus <3

      Poista