sunnuntai 8. tammikuuta 2017

Hyvinvointitavoitteeni vuodelle 2017

En uskalla enkä haluakaan varsinaisesti luvata mitään. Mietin kuitenkin vuoden vaihtuessa juttuja, joilla voisin parantaa ja edistää omaa hyvinvointiani myös tulevana vuonna. Voin viime vuonna jo tosi hyvin, mutta näillä asioilla näen että voisin tukea omaa jaksamistan ja hyvää oloani myös vuonna 2017:

1. Tuon salitreeneihini enemmän vahtelua ja monipuolisuutta. Eli päivittelen saliohjelaan useammin säilyttääksen nusujohteisuuden ja ennen kaikkea mielenkiinnon. Teen treenejä enemmän myös fiilispohjalta, käytän vaihtoehtoisia liikkeitä, koklailen uusia juttuja ja pidän kevennettyjä viikkoja, kun siltä tuntuu. 

2. Kokeilen uusia kasvisruokia, käytän monipulisemmin erilaisia kasviksia ja hedelmiä niiden tuttujen lisäksi.


3. Vietän viikossa ainakin yhden arki-illan ja/tai toisen viikonlopun päivän ilman mitään etukäteissuunnitelmia tai sovittuja menoja.

4. Keskitän kokkailut muutamaan päivään ja pääosin simppeleihin juttuihin, ettei siihen menisi niin paljon aikaa. 


5. Opettelen töissä jakamaan enemmän vastuuta ja työtehtäviä, ja myös kieltäytymään ylimääräisistä tehtävistä. Suunnittelen mahdollisuuksien mukaan vähän väljyyttä meidän päivä- ja viikko-ohjelmaan,

6. Kiinnitän töissä parempaa huomiota ergonomiaan ja huollan siellä helposti ylirasittuvia lihaksia ennen suurempia ongelmia/oireita.

7. Jokerina iskän suosikki: käytän säännöllisesti hammaslankainta

8. Tämän vuonna 2016 löytyneen asian haluaisin säilyttää: teen asioita, jotka tuntuu mulle mielekkäiltä ja suhtaudun asoihin omaan iloiseen tapaani.


Miten sä aiot tänä vuonna edistää sun hyvinvointia?
<3: Ida

2 kommenttia:

  1. Hienoja oivalluksia ja lupauksia! Varmasti hyvinvointi paranee nuilla. :) Oma suosikkini on numero 7. ja siihen vielä lisäisin hammasväliharjat. Yhteinen ystävämme voinee sinua kädestä pitäen neuvoa valinnassa. ;D
    Itsellenikin työergonomia, tehtävien jakaminen ja ihan vain armollisuus itseä kohtaan ovat listalla. Mahtavaa marraskuuta Ida-ihana! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, kiitos vinkistä! :)
      Hyviä tavoitteita sinullakin, tuo armollisuuskin :) <3

      Poista