maanantai 10. huhtikuuta 2017

Miten olen viettänyt vapaa-aikaani?

Pyrin aina jättämään työjutut töihin, ja vapaa-ajalla keskityn omiin kivoihin juttuihin, koska muita pakollisia velvollisuuksia on elämässäni vielä aika vähän. Monia mukavia hetkiä onkin mahtunut taas menneisiin viikkoihin.

Esimerkiksi...

<3: Ihana Kaunotar ja hirviö -leffa parhaassa seurassa. 
Kävimme katsomassa siskoni kanssa lapsuuden lemppariprinsessaleffani. Tämäkin oli hieno versio, joka tarjosi ihanan satuhetken aikuisellekin. Totetus oli disneyn tapaan laadukas, elokuva oli visuaalisesti kaunis ja siinä oli myös kauniit musiikit.


<3: Useat ravintolaillat (ja jokuset baarikin..) miesystäväni kanssa. Löydettiin uusi sushipaikka 10en tarjousta hyödyntäen, ja Factoryn salaateista on testailtu eri kombinaatioita.
<3: Hyvällä ilmalla olemme sulatelleet aterioita kävelyllä merenrannassa ja nauttineet kevätauringosta. Kokeilimme yhdessä myös boulderointia (seinäkiipeilyä matalalla ilman valjaita), ja seuraavaksi suunnitelmissa trampoliinipuisto! :D

<3: Treenaamisen suhteen olen ottanut hyvin rennon asenteen, mutta tulokset eivät ole siitä ainakaan kärsineet ja treenejä odotan joka kerta enemmän! :) Olipa hieno tunne, kun näillä jaloilla vihdoin nousi se 100 kg syvästä kyykystä! Alkaa tästä tytöstäkin pikkuhiljaa voimaa löytyä! ;)

<3: Siskon kanssa kävin perjantaina hulluttelemassa Stockalla, ja toin tuliaisina herkkuja, uuden keittiöveitsen, ja ihanat muumiservieti <3


<3: Odotamme molemmat äidin kanssa pääsiäisen Wienin-matkaamme ja pidimme sunnuntaina yhteisen ideointi-iltapäivän. Iiiiik, kohta mennään!:)

Iloa ja aurinkoa arkeen ja vapaalle,
<3: Ida

5 kommenttia:

 1. Voisitko tehdä joskus videopostauksen? :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen niissä kyllä aika surkea :D mutta voisihan sitä joskus kokeilla! Kiitos toiveesta!:)

   Poista
 2. seurusteletko? jos halpaa sushipaikkaa kaipaat malmilla on kaksi 10-11e buffetpaikkaa. -Minnie

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

   Poista
  2. Pidän suhteemme tarkemman käsittelyn ainakin toistaiseksi blogini ulkopuolella :)

   Ja kiitos ravintolavinkeistä, pitääpi pitää mielessä jos Malmillapäin liikun! :)

   Poista