keskiviikko 24. helmikuuta 2016

Ystävien päivä

Kutsuin viime viikonloppuna Ystäväni luokseni herkuttelemaan, halailemaan ja vaihtelemaan kuulumisia. Alunperin suunnitelmissa oli ollut edellinen sunnuntai, eli virallinen ystävänpäivä, mutta ihan yhtä hyvin se nimike sopi tällekin sunnuntaille. 

Olin valmistellut tarjolle pieniä herkkuja. Olin päätynyt oaa työtäni helpottamaan tällä kertaa kasvisversioihin kaikesta, sillä Ystävissäni on myös kasvissyöjiä, ja näin kaikki pystyivät nauttimaan samoista herkuista.




Suolaisina piirakoina olin tehnyt kasvispiirakkaa lemppari leipomisbloggarini kinuskikissan ohjetta mukaillen ja feta-pinaattipiirakkaa makulehdestä löytämälläni reseptillä. Lisäksi olin tehnyt kaikkien meidän kouluaikaisia lemppareita mokkapaloja sydänkoristeilla ja vadelmamuffineja. Olin myös leiponut kaardeummaisia sydänpikkuleipiä. Sokerikuorrutus niiden päällä ei ehkä ollut se kaikista kaunein, mutta hyvin maistuivat silti suklaasydämien joukossa. 





Ystävänpäiväkortit sopivat päiväkodista saamallani idealla siten, että jokainen valitsi sen lempparivärisen kortipohjansa, johon kirjoitti oman nimensä, ja sitten kaikkien kortit kiersivät jokaisella niin, että niihin sai kirjoittaa jotakin mukavaa. Päikyssä olimme tehneet kuminauhoilla selkään kiinnitettävvät isot sydämet, joihin kaverit saivat piirrellä kivoja juttuja. Vähän tylsempi aikuisversio siis meillä, mutta ihan mukavat muistot kuitenkin jäivät.





Oli ihanaa, että niin moni Ystäväni pääsi paikalle, ja päästiin taas jutskailemaan kaikesta ja vähän parantamaan maailmaa. Tuntuu tosi tärkeältä, että minulla on niin monia läheisiä Ystäviä vuosienkin takaa, joiden kanssa yhä pystymme nauramaan yhdessä.





Hyvää Ystävänpäivää!  
(Tiesithän, että se on myös tänään?)


<3: Ida

6 kommenttia:

  1. Kiitos vielä kivoista juhlista ! :) Ihania kuvia. Iloista ja aurinkoista viikon jatkoa<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli tärkeää että olit mukana ja kiva kuulla, että viihdyit! <3 Pikaista paranemista ja aurinkoista keväänodotusta! :)

      Poista
  2. Suloista! Ystävänpäivä on joka päivä! <3 Haleja muru!

    VastaaPoista
  3. Hei Ida!

    Kiitos oikein mukavista juhlista! Nähdän pian uudestaan!
    Lämmin halaus <3<3<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos itsellesi, kun olit mukana! :) Nähdään ja halataan! <3<3

      Poista