keskiviikko 25. kesäkuuta 2014

Ihana tapaaminen Ihanien naisten kanssa

Taasen olen hieman jälkijuanssa, mutta aivan pakko on jakaa vielä eräs Ihana tapaaminen Ihanaisten naisten kanssa vielä ennen juhannuskuulumisiani, sillä niin tärkeä kokemus oli tuo minulle. Samalla pääsen esittelemään teille kuvien muodossa tuon reissun mukanaan tuomia kirppislyötöjä!



Tapasin siis jokunen viikko sitten kaksi Ihanaa naista, ja myös kolmas liittyi joukkoomme myöhemmin. Nuo kolme naista ovat kokeneet niin paljon samaa kuin minäkin, vaikka jokaisen tarina on tietysti erilainen. Sen takia tunsin taas saavani, paitsi ymmärrystä puolesta sanasta, myös siitä syvästä ymmärryksestä nousevaa Upeaa kannustusta.



En kuitenkaan ollut tapaamasssa heitä vain vertaistuki mielessä. Ennen kaikkea olin viettämässä aikaa hyvien Ystävieni seurassa. Jos nimittäin joskus ennen sairaus olisi hieman välillämme ollut, oli sen tilalla pelkästään nyt yhteinen Ystävyys. Se onni, jota tunsin huomatessani toisen onnistuneen ja edistyneen, siitä, että toinen oli selvästi pääsemässä Elämän syrjään kiinni, oli kerta kaikkiaan puhdasta, täysin vilpitöntä onnea.

Näiden kohtalotovereilleni ja rinnallakulkijoille oli myös päästävä jakamaan hieno uutinen. Uutinen siitä, kuinka olin saavuttamassa yhteistä päämääräämme, yhteistä tavoitettamme. Sillä juuri näiden tiesin sen parhaiten ymmärtävän, juuri heidän tiesin sen tietävän. Mistä olin todella tullut ja mitä saavuttanut. Ja miten Hienoa se on. 



Ensimmäiseksi suuntasimme siis kohti itsepalvelukirpputoria, Kaivarin Kanuunaa, jossa olimme yhdessä aiemminkin vierailleet. Ja voi että tein taas hyviä löytöjä! Tihkusateisesta ilmasta huolimatta jatkoimme vielä Hietsun kirpputorille, jossa tosin oli ehkä säästä johtuen hieman tyhjää. Mutta tarttuipa sieltäkin taas jotakin mukaan!

Kirpparikierros oli juuri sitä, mitä kaipasin, ja juuri sitä, mitä halusin näiden Ihanien, mutta kovia kokeneiden, naisten kanssa jakaa: normaaleja pieniä arjen iloja, juuri niitä hymyn hetkiä. Sillä me jos ketkä olimme sellaiset harmaaseen päiväämme ansainneet.




Kirppareilla kiertelystä huolimatta oli keskiössä kuitenkin jälleen yhteinen kuulumisten vaihto. Jaettua tuli niin monta kokemusta, ajatuksen poikasta ja vahvaa mielipidettä, että aika ihan unohtui, ja jalat kulkivat kuin itsekseen, aivan kuten Aitojen Ystävien kanssa kuuluukin.

Siinä me kävelimme pitkin Esplanadia. Rinnakkain kolme rohkeaa naista. Keskustellen jäätelömauista ja toinen toistamme vähän eteenpäin samalla työntäen. Kolme naista, jolla on yhteinen tavoite, ja johon yhdessä teemme matkaa, toinen ehkä muutaman askeleen toisen takana, mutta käsi kädessä varmasti kohti tavoitettamme kaikki astellen. Me, kolme oman Elämämme Sankaria.



Kiitos Ihanaiset Naiset!

<3: Ida

6 kommenttia:

  1. Kiitos itsellesi Ida! Oli ihanaa nähdä ja ihanaa jakaa kuulumisia ihan kasvotusten! Olemme todellakin kulkeneet pitkän matkan kaikki kolme, eri tahtia mutta samaa päämäärää kohti. Kohti tervettä Elämää! Ja hienot kirpparilöydöt tosiaan teit, niin kuin minäkin :)
    Todellakin, kolme oman elämämme sankareita!

    Lämmin, lämmin halaus <3<3<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Katarina ja Kiitos vielä! Olen todella onnellinen, että olen saanut sinunlaisesi ystävän. <3 Ja kiva kuulla, että myös sinun kirppislöytösi olivat onnistuneet! :)
      Halaus <3

      Poista
  2. Kiitos ihanasta tapaamisesta, edellisestä kerrasta olikin kulunut se vuosi. Oli todella mahtavaa nähdä kasvotusten ja minäkin sain tapaamisesta todella paljon voimaa ja uskoa tulevaan, niin ihana oli nähdä teidän edistymisenne ja motivaationne taso. Vaikka tiiviisti olemme pitäneet yhteyttä puhelimen ja tietokoneen välityksellä, oli silti kesäni huoennus nähdä nauravat kasvonne ja halata. Kiitos Ida ja muut ihanat naiset!

    p.s. Nuo kirppariostoksesi istuvat sinulle kuin nakutettu, kaunotar <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos myös Sinulle Ihana Nell! Myös minulle tuo kauan odotettu tapaaminen oli yksi alkuesäni ehdottomia kohtokohtia! Tsemppiä ja toivottavasti nähdään taas pian! :)

      Poista