perjantai 1. toukokuuta 2015

Kevään shoppailuja

Olen vähän kausittainen shoppailija. Saatan elää pitkiäkin aikoja ostamatta välttämättömien ostosten lisäksi oikeastaan mitään. Ja välttämättömillä tarkoitan todella sitä, että ostan lähinnä vain ruokaa ja lääkkeitä. Joskus saatan ilahduttaa itseäni kukkapuskalla tai ostaa kerän lankaa kutoakseni pipoja hyväntekeväisyyteen. Olen tarkka rahoistani ja mietin tarkasti, mihin rahani haluan käyttää.Olen sellainen ihminen, että tulen oikeasti myös hyvin vähällä toimeen eikä pienehköt tulotkaan ole koskaan olleet minulle ongelma.

Mutta silloin tällöin saatan myös innostua shoppailusta, yleensä juuri esimerkiksi näin kevään tullen. Ja silloin kun lähden kaupoille, harvoin poistun sieltä tyhjin käsin. Silloin on hyvä, että on jäänyt rahaa myös vähän sukan varteen. Toki shoppailuni ei silloinkaan tarkoita täysin harkitsematonta rahan tuhlausta, mutta saatan kerralla esimerkiksi uudistaa vaatekaappiani vähän reippaammalla kädellä. Ja silloin tällöin sellainen pääkopan ja vaatekaapin tuuletus tekee todella hyvää, jos siihen vain on mahdollisuus!

Kuten olette aikaisemmista teksteistäni ehkä huomanneet, oli minulla alkukeväästä taas tällainen shoppailukausi meneillään. Päätinkin nyt vähän jakaa kanssanne, millaisia löytöjä olen kevään aikana tehnyt vaatekaappiini!

Kädentaitomessuilta löysin kierrätyskeskuksen pisteestä tyylikkään villakanagastakin tekoturkishioilla ja napituksella. Vaikka kevät jo kolkutteli oven takana, päätin satsata takkiin, joka olisi kuitenkin ajaton. Kuinka ollakaan, huomasin sille löytyneen käyttöä vielä tänä talvenakin.




Samaisesta kierrätyskeskuksen pisteestä löysin myös 60-luvun henkisen puuvillaisen tunikan. Tunika on noin polvimittainen ja siinä on isot oranssin ja ruskean sävyiset printit. Tiesin heti, että tässä olisi vaate, jota käyttäisin paljon ja vielä pitkään. Kuin tehty lastentarhanopettajalle!



Toiveikkaana ensimmäisten auringonsäteiden sitten pilkahdellessa esiin hankin kampaajareissullani vilan trenssin kevättakiksi. Takki on hieman erikoisen värinen, jotakin vaaleanpunaisen ja beigen välimaastossa. Trenssi sopii minulle mielestäni hyvin erityisesti kellohelmaisen leikkauksensa puolesta.



Kevättakkiin oli sitten saatava muutaa uusi keväthuivikin. Samantien takin kanssa sorruin ostamaan sävyyn sopivan ruusukuvioisen kevyen huivin. Yhden susoikkimerkkeihini lukeutuvan Victorias Secretin vaalenapuna-valkoisen huivin taas sain tuliaisiksi vanhempieni Barelonan matkalta. Hulluilta päiviltä matkaani tarttui vielä yksi silkkisen tuntuinen kevyt vaaleanpunasävytteinen huivi. Keväthuivi valikoimani todella tarvitsi päivitystä, sillä minulla oli vaatekomerossani tasan yksi huivi, joka ei ollut villaa, ja jota olin käyttänyt jo monet vuodet. Huivit ovat tärkeä lisä tyyliin ja niillä saa vaihtelua edullisesti ja helposti.



Hulluilta päiviltä kotiutuin myös beigesävyisen, kultaisin yksityiskohdin koristellun uuden käsilaukun kevääksi. Minulla on ollut koko syksyn ja talven saman mallinen musta. Kevääksi kaipaan kuitenkin eri tavalla vaaleanpia värejä, ja sopiihan tämä uuteen kevättakkiinikin paremmin. Ihastuin tässä laukussa sen naisellisuuteen ja yksinkertaisuuteen mutta tyylikkyyteen -ja kun hintakin oli kohdillaan, pääti, että tässä olisi Se uusi kevät laukku, jota olin etsinyt!



Kolmantena löytönä hulluilta päiviltä löysin mustan, hyvin yksinkertaisen hameen. Hame on joustavaa materiaalia, joten mukava päällä, mutta silti kuitenkin elegantti. Vakiovarusteisiini kuuluvat mustat legginssit, joita olen yhdistellyt erilaisiin tunikoihin ja mekkoihin. Hame mahdollistaa erilaisten yläosien ja neuleiden käytön, jotka tunikoiden kanssa jäävät käyttämättä.

Olin myös jo pitkään etsinyt rentoja housuja, jotka mahdollistaisi liikkumisen, mutta jotka kuitenkaan eivät näyttäisi ihan niiltä 80-luvun tuulihousuilta. Tehtävä osoittautui yllättävän vaikeaksi, kunnes löysin Zalandon verkkokaupasta nämä rennot kangashousut, jotka tilasin yhdessä suosikkivärissäni mintunvihreänä piristääksen arkea.



3+1 -päiviltä lyösin peräti kahdet uudet kevätkengät. Toiset Calvin Kleinin vaaleat kiilakorkoiset nauhalliset tennarit olivat minulle todellinen löytö, sillä ne sopivat mielestäni loistavasti juurikin niiden tunikoiden ja legginssien kanssa! Kengät ovat samaan aikaan naiselliset ja sporttiset, ja sopivat tyyliini.



Toiset kengät taas ovat kiiltävät valkoiset korkokengät, joille on varmasti kesällä käyttöä. Kengät sopivat niin juhlakäyttöön kuin arkeenkin. arkkuihin yhdistämällä ne tuovat asuun hieman naisellisuutta. Kaiken lisäksi kengät ovat pehmustetun pohjansa ansiosta äärimmäisen mukavat jalassa!



Myös kirppiksellä on tullut kierreltyä, ja osteltua, Ystäväni ja siskoni kanssa. Todellinen löytö oli mielestäni ruusukuvioinen kesämekko, joka oli minulle kuin tehty! Onnekseni löysin myös kirkkaan vihreän hupparin, juuri kun olinkin etsiskellyt vähän ohuempaa collegea kevääksi. Matkaan tarttuivat myös beige Mangon pitkä neule ja lyhyt kirkkaan pinkki sellainen sekä vielä yksi keväthuivi. Ja mikä parasta, kaikki parin euron hintaan!





Tällaisia löytöjä siis minä olen tehnyt kevään aikana. Onko kevät saanut aikaan samanlaista shoppailuinnostusta sielläpäin?

Nyt toivotan kaikille teille hauskaa vapun jatkoa!

<3: Ida

11 kommenttia:

  1. Heippa Ida!

    Ihan huikeita löytöjä! Kaikki ostoksesi ovat juuri sinun tyyliäsi ja omiaan kevätsäille. Olemme imeisesti ostokäyttäytymiseltämme samanlaisia, eli satsaamme laatuun joka kestää pitkään ja shoppailemme suht harvoin. Noh, kirpparit ovat sitten asia erikseen. ;)
    Minäkin olen tehnyt hyviä löytöjä kirppareilta ja loppuunmyynneistä. Nyt iski vain se kaikkein "ei-kukkaroystävällisin"-kuume, nimittäin autokuume! :D Ihanaa vapunjatkoa! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa Nell! Kiitos, tuntuivatpa kehusi jälleen hyviltä :) Toivottelen helpotusta kuumeeseen, tavalla tai toisella ;) <3

      Poista
  2. Hei Ida!
    Todellakin kivoja löytöjä olet tehnyt, niin "kauppa"uusia kuin "kirppari"vanhoja! Kannattaa todellakin satsata laatuun, varsinkin silloin kun mieleinen vaate tai asuste tulee vastaan!
    Itse teen tällä hetkellä ostokseni lähinnä kirppareilta. Usein juuri sinun kanssasi ja niinhän nuo alimmat kuvat näyttävät perin tutuilta! Kirppariltakin kun voi saada laatutavaraa halvalla!
    Nauttikaamme siis uusista hankinnoistamme!

    Lämmin halaus <3<3<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei lempparikirppiskaverini! Kirppikseltä tuntuukin aina niin hyvältä tehdä löytöjä! Ja hienoja löytöjä olemmekin yhdessä tehneet! Jatketaan siis yhteistä harrastustamme! Halauksia <3

      Poista
  3. Ihania ostoksia olet ostellut! :)
    Kirpparit on niin kivoja kun sieltä ei ikinä tiedä etukäteen mitä mukaan tarttuu ja millaisia helmiä sieltä voi löytää! Porvoossa on pari kirppistä ja useaan kertaan viikossa käyn niissä penkomassa jos vaikka löytäisi jotain :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Pinja! Meillä lieneekin sitten jälleen yksi yhteinen harrastus :) Mukavaa viikonloppua Sinulle, kirppisten parissa tai muuten! :)

      Poista
  4. Kivoja kuteita kaikkinensa! :)
    Vaan edelleen tuo 60-70-luvun henkinen tunika, sekä hempeä trenssi ovat suosikkejani...

    Pirtsakkaa vapun jälkeistä elämää sekä alkanutta toukokuuta toivotteleepi toinen sukanvarren visu vartija & kukkaron-nyörien kiristäjä! :D:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Ystävä! Meillä taitaa olla ainakin osittain aika samanlainen (vaate)maku :) Rentouttavaa viikonlopun jatkoa Sinullekin, ja muistetaan aina välillä niitä nyörejä löysäilläkin, joka suhteessa ;)

      Poista
  5. Ihania löytöjä! Tuo ruusu mekko on niin kaunis. Rentouttavaa viikonloppua, hassua, että on vasta lauantai:) ja hyvää viimeistä harjoitteluviikkoa!! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Rakas, niin minustakin! Kyllä, tuo yhdessä löytämämme mekko oli kyllä todellinen Löytö! Kun vielä saataisiin sellaiset kelit, että sille olisi käyttöä :) Antoisaa ja nautinollista viimeistä harjoitteluviikkoa Sinullekin, Elluni mun! :D <3

      Poista