torstai 28. elokuuta 2014

Synttärihemmottelua siskon kanssa

Syntymäpäiväni osuivat tänä vuonna maanantaille. Mutta käytännönsyistä mepä päätimme siskoni kanssa aloittaa niiden juhlistamisen jo hieman etuajassa, ja olimme varanneet aina niin ihanaa sisarusaikaa edelliselle lauantaille.

Itselläni niihin ihan parhaihin hetkiin, niistä joihin usein nautin, kuuluu paitsi rakkaiden seura usein nykyään myös rentoutuminen ja pieni itseni hemmottelu. Niinpä suunnistimme keskustassa tavattuamme siskoni kanssa manikyyriin pieneen kauneussalonkiin. Kyseisessä kauneussalongissa en ollutkaan aikaisemmin vieraillut, mutta paitsi edullisia hintoja, se tarjosi myös ystävällistä palvelua ja ennen kaikkea laadukasta jälkeä.



Itse en voinut vastustaa niin kovin herkullista purkkapinkkiä väriä, vaan päädyin oikein karkkiseen geelilakkaukseen kynsissäni. Siskoni sen sijaan päätyi kirkkaampaan säävyyn, joka näytti mielestäni oikein hyvätlä hänen ruskettunutta ihoaan vasten. Molemmat olimme siis oikein tyytyväisiä valintoihimme, ja yhdessä ihastelilmmekin kynsiämme pitkän tovin.



Kun saimme irrotettua katseemme kynsistämme, suuntasiime kohti Fazerin kahviota. Olisimme näinkin aurinkoisena päivänä halunneet pöydän terassilta, mutta kuinka ollakaan, oli muutama muukin asiakas päätynyt samaan ratkaisuun. Mutta eihän tämä haitannut, sillä kahvio oli sisältä oikein valoisa ja viihtyisä myös. Oikein tuli juhlava olo, kuten kuuluukin!

Itse hemottelin kahvion puolella itseäni ihanalla jäätelöpallolla, ja makuna päädyin ehkä ensimmäistä kertaa ikinä rommirusinaan, sitä kun ei ole tullut vielä maistettua, eikä löydy kotipakastimesta. Jäätelö oli juuri niin ihanan makea kuin minä tykkään! Eikä se maistelemani siskoni kaardemumma-kierrekään ollenkaan pahalta maistunut....




Kaikkein parasta oli kuitenkin vaihtaa siskon kanssa taas kuulumisia oikein kunnolla. Olen niin mahdottoman onnellinen, että meidän läheiset välit ovat palanneet ja meillä on taas niin mukavaa yhdessä!



Ja vaikka ei siis kyse ollutkaan hurjasta juhlimisesta, nautin tällaisesta hetkestä arjen kiireiden ja stressin aiheiden ja ehkä hieman suurempienkin huolieni keskellä kaikkein eniten. Itseni hemmottelusta, herkuttelusta, rentoutumisesta ja kaikkein rakkaimman ihmisen seurasta. Se oli ehdottomasti Parasta just nyt.



<3: Ida

8 kommenttia:

  1. Syntymäpäiviä pitää juhlia juuri sillä tavalla, kuin mistä itse pitää, ja juuri tuollainen pieni hemmottelu saavutettujen ikävuosien kunniaksi olisi minunkin makuuni. ;) Upeat kynnet ja ihanaa, että sait taas viettää aikaa rakkaan siskosi kanssa. Mukavaa viikonloppua Ihana! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Nell! Niinhän se juuri on, että syntymäpäiviään kuuluu viettää niin kuin itse haluaa. Itse asiassa ajattelen, että joka päivä pitäisi tehdä ainakin joitakin pieniä asioita juuri niin kuin itse haluaa. Vaikka kääntyä siitä aikaisemmasta mutkasta lenkillä, nukkua puolituntia pidempään aamulla, koska väsyttää tai mitä vain. Se on mielestäni sitä itsensä arvostamista. Joten jos tällainen hemmottelu on nyt sitä mitä halua, niin anna mennä! Itsesi näköistä viikonloppua Sinulle siis! <3

      Poista
  2. Jee oli tosi kiva päivä! :-)Tsemppiä tämän hetken haasteisiin!! <3

    VastaaPoista
  3. Sinäpä se kuljet Valosta valoon - kauneussalongista kahvioon ;) !
    Ja vieläpä kaikkein rakkaimman siskon seurassa!
    Kauniit on kynnet! Ja oikeassa olet; tuo kirkkaampi sävy sopii upeasti ruskettuneeseen kätöseen. Vaan itse olisin valinnut... arvaatkos jo?... no tuon purkkapinkin tietty... ;)

    Onnea vielä vuoden + kymmenen päivän lisäyksestä edelliseen vuosipäivään!
    Se on Parasta just nyt!

    Kaunista viikonloppua Sinulle! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentistasi Andrea! Ja kiitos vielä onnitteluista, samoin kuin siitä Iiiihastuttavasta sähköisestä kortista, jolla minua muistit! Se oli ehdottomasti facebookin paras onnittelu, jonka sain :)
      Parasta mahdollista viikonloppua Sinullekin! <3

      Poista
  4. Hei Ida!
    Ihanan synttäripäivän vietit Fannyn kanssa! Kyllä jokainen ihminen hemmottelua kaipaa kukin missäkin muodossa! Mahtavaa että osaat taas nauttia joka hemmotteluhetkestä ja seurasta Fannyn kanssa!
    Lämmin halaus <3<3<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei taas Katarina! Ihanasti olen saanut tänä vuonna tosiaan viettää synttäreitäni, ja Ihanaa, että Sinäkin olet ollut sitä kanssani juhlistamassa! Kiitos siis vielä parhaasta mahdollisesta lahjasta ja seurastasi! :)
      Toivon Sinullekin paljon hemmotteluhetkiä, ovat ne sitten koruaskartelua, hetkiä Lumin kanssa tai mitä vain. Olet ne ansainnut.
      Lämmin Ystävän halaus <3

      Poista