keskiviikko 20. elokuuta 2014

Pienestä hetkestä Suuri hymy

Eräänä aurinkoisena aamuna jokunen viikko sitten toteutimme hyvän Ystäväni kanssa jo pitkään suunnitteilla olleen retken Hakaniemen torille ja kauppahalliin. Olenkn kirjoittanut jo aiakaisemmin siitä, kuinka minua viehättävät suunnattomasti näin kesäiseen aikaan erilaiset torrit ja markkinat. Niinpä ei minua tarvinutkaan tälle reissulle pitkään houkutella!





Hakaniemen hallissa kierrellessämme pienten koru-, keittiötarvike- ja korttikauppojen välissä en voinut kuin jälleen nostaa hattua näille pienille yrittäjille, jotka vielä sinnikkäsäti tarjoavat palveluitaan suurten ketjujen valatessa alaa.

Kortteja tai koruja en kuitenkaan tällä kertaa tarvinnut, mutta sen sijaan löysin täysmehupitoista mustikkamehua kauppahallin alakerrasta.

Torilla läpi mansikka-, vihannes- ja kukkaasetelmien kuljettuamme pääädyimme istahtamaan ja juomaan virkistävät juomat pienessä torikahviossa. Samalla tietysti sydäntämme murheiltamme purkaen ja kuulumisia vaihdellen.



Torikierroksen jälkeen päätimme vielä suunnistaa suosikkiliikkeeseeni pounnitse- ja säästäliikkeeseen, josta ostimme kotiinviemisiksi pientä leffaevästä, ja löysipä mukaani myös rasiallinen luomukaurakeksejä äidille tuliasiksi viemisiksi, ja kenties vähän itsellenkin.

Kerta kaikkiaan Ihana päivä Suuri sydämisen Ystävän kanssa. Siitä ei voi seurata muuta kuin Iso Hymy pitkäksi aikaa, myös näihin saapuviin muuten synkkeneviin syysiltoihin. Näin pienestä minä olen onnellinen.



<3: Ida

16 kommenttia:

  1. Kuulinkin yhteisestä retkestänne, ja molemmat osapuolet kuulemani mukaan nautiskelivat. Tuollaisia kesäisiä torikäyntejä on ihana muistella nyt kun illat pimenevät ja taivaalta tulee vettä. Kesän muisto sydämessä. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Nell! Kyllä kesän lämpiät musitot valoisevat syyspimeydessäkin. :) kovin mielelläni olisin Sinunkin seurasta vielä yhden sellaisen näin loppukesään saanut, mutta ehdimme sitten varmasti tavata myöhemminkin. Valoa syyspimeyteen Sinulle, vaikka taidatkin olla sen syksyn ystävä! ;) <3

      Poista
  2. Kiitos Sinulle kun lähdit seurakseni, oli todellakin Ihana päivä ja niin totta, pienestä hetkestä Suuri hymy!
    <3<3<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta kai lähdin, ilo oli puolellanii! Ja toivottavasti näemmekin taas pian! <3<3<3

      Poista
  3. ihanaa, että sulla on tuollainen ystävä! Oot kaunotar <3<3<3 :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Kaunotar, aivan totta ja tovottavasti Sinullakin on hyviä ystäviä ympärilläsi! :)

      Poista
  4. Moi!
    Olipas taas elämänmakuinen päivä sinulla ja ystävälläsi. Ihana lukea arjen iloista, löydät niitä ympäriltäsi vallan yhtenään :-)!
    Kaunistut ja hehkut vaan kuva kuvalta enemmän <3!
    Syysiltoja odotellen: Marika

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa ja kiitos Marika! Jos jotakin olen näiden elämän aallokoissa oppinut, niin huomaamaan ne pienet hyvät hetket ja nauttimaan niistä! :) Muistan, että Sinullakin oli se hymy hyvin hallussa, joten iloitaan molemmat pienistä hyvistä hetkistä, se on tärkeää ja sen me osaamme! :)

      Poista
  5. Kivoja kuvia! :-) Ja mullakin oli ikimuistoinen kesä, se antaa iloisia ajatuksia syksyyn. Odotan jo kyllä innolla niitä pirtsakoita syyskävelyitä, kynttilöitä, vilttejä ja kaakaota. Onnen täyteistä syksyä<3<3:-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Rakas, ihana kuulla, että myös Sinulla on hyvä kesä takana, ja vielä parempi, että katsot hymyssä suin myös tulevaan! :) Ja olen onnellinen siitä, että olen saanut ja toivottavasti saan olla osa hyvää kesääsi ja tulevaa syksyäsi. <3

      Poista
  6. Eihän siitä ole kuin muutama hassu päivä, kun vielä oli niin ihanan lämmintä ja kesäistä... Vaan kuinkas ollakaan; kuin taikaiskusta säiden valtiaat päättivätkin sitten alkaa vihmoa vettä niskaamme, tuiskuttaa tuulilla ja laskea lämpötiloja... Kyllähän meitä pitkään loistosäillä hellittiin, mutta jo nyt niitä takaisin kaipaan... No, nyt ollaan kuitenkin vissiin vuodenaikaan nähden siinä normi-keskivertosäässä. Että sinnitellään sinnitellään! ;) Voimia ja ilonpilkahduksia saapuvaan syksyyn lähettelee yksi kaihoisa kesäihminen toiselle! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Andrea, taidamme molemmat kuulua kesäihmisiin ja niihin, joille aurinko tuo hyvää mieltä! :) Mutta onneksi kesän kääntyessä syksyyn muistot lämmittävät ja myös syksyllä on varmasti meille molemmille myös hyviä hetkiä, jotka lämmittävät ainakin mieltä! :) <3

      Poista
  7. Moi! Löysin blogisi eilen ja luin siltä istumalta monta postausta läpi ihaillen sitä, miten hienosti olet selviytynyt. Tekstisi koskettivat minua, vaikken sinua tunnekaan. En ole itse sairastanut syömishäiriötä, mutta olen joutunut käymään läpi muita todella rankkoja asioita, ja käyn edelleen. Jään varmasti lueskelemaan ajatuksiasi jatkossakin. Kirjoitat taitavasti ja osaat pohdiskella asioita monelta kantilta. Sen lisäksi vaikutat todella myötätuntoiselta ihmiseltä ja olet kaiken perusteella suuntautumassa juuri oikealle alalle. Kiitos sinulle. Sinunlaisiasi ihmisiä tarvitaan tässä maailmassa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa ja lämmin kiitos Sinulle Hanna-Mari! Olen niin hämilläni kommentistasi, etten oikein tiedä, mitä vastata. Juuri tuollaisten kommenttien, juuri tuollaisten ihmisten kuin Sinä vuoksi näitä ajatuksiaan haluaa jakaa myös muille. Ihan tuli tippa linssiin, Kiitos siis Sinulle! Olen onnellinen, että päädyit blogiini :)
      Toivon Sinulle paljon, paljon voimia omien vaikeuksiesi kohtaamiseen. Et ole niitä ansainnut, mutta itse olen saanut huomata, kuinka paljon kykenevämpi, sopeutuvaisempi ja pystyvämpi sitä onkaan, kuin olisi ikinä voinut kuvitella. Ja vaikka se kuulostaakin kliseeltä, vaikeudet elämässä myös kasvattavat ja vahvistavat. Silti ottaisin Sinulta niin kovin mielelläni vaikeutesi pois, mutta kun en siihen pysty, en voi muuta kuin toivottaa Sinulle voimia. Muista aina, että mitä ikinä tuleekaan eteesi, olet tärkeä, ainutlaatuinen ihminen. <3

      Poista