torstai 20. lokakuuta 2016

Tallinnan risteily

Olin tällä kertaa Ihanan äitini kanssa Tallinnassa päiväristeilyllä. Saimme viettää ätiin kanssa supertärkeää yhteistä aikaa, ja reissusta jäi Ihanat muistot. 

Lähdimme Eckerö Linella jo aikaisin aamulla, ja nautimme laivalla aamupalabuffetin. Tarjolla oli jogurttia, mysliä ja hedelmiä, leipiä ja leikkeleitä, lämpimiä aamuruokia ja ihania makeita herkkuja, joista itse nautin letuista marjoilla ja hillolla. Kahvia ja tuoremehua juomaksi.


Masut täynnä suuntasimme laivan Tax Free tarjonnan pariin, ja itse löysin Ihastuttavan vaaleanpunasävyisen ponchon ja tietysti karkkia. Molemmat ostimme myös ruusukullanväriset korvikset.

Tallinnassa pääkohteemme oli Karnaluksen käsityötukku, joka on oikea käsityöihmisen unelma. Valikoima on valtava vetuketjujen, nappien ja muiden pienten ompelutarvikkeiden osalta ja myös lankoja ja kankaita löytää uusissa kuoseissa huomattavasti suomen hintoja edullisemmin. Itse sain taas pientä inspistä joulujuttujen suhteen ;) Puhuttiin äitin kanssa, että pitää taas syksyllä ja talvella yhdessäkin viettää koti-iltoja leffan, hyvän ruoan ja käsitöiden parissa. 

Lounastamaan menimme Amarillokseen, ja tortilla-annokset olivat ihan valtavat. Ja tietty ihan superhyvää! Sen jälkeen shoppailimme vielä vähän Viru-keskuksessa, ja löysin paljon ihania uusia syysvaatteita, kuten kengät, tunikan ja mekon papan juhliin. Äiti lupasi neuloa minulle pipoon sopivan huivinkin <3


Paluumatkalla saimme nauttia Ihanasta Chisusta Vain Elämää tunnelmissa. Otimme heti paikat ihan lavan vierestä, ja tunnelma oli ihanan intiimi, ja Chisu vaikutti niin inhimilliseltä ja symppikseltä. Keikan jälkeen pääsin vielä häntä kiittelemään ja halailemaan. 



Kaikki risteilyllä oli jotenkin niin täydellistä ja ihan mahtavan elämyksen saimme kokea kokonaisuudessaan vain yhden päivän aikana. Ihan tuntui kuin olisi lomalla ja pidemmälläkin matkalla ollut! :)

<3: Ida




8 kommenttia:

  1. Hei!

    Olisi mielenkiintoista saada kirjoitusta (ja ehkä kuvaakin) siitä miten kroppasi on syömishäiriön aikana muuttunut ja miten sinulla menee sen hyväksymisen kanssa.
    Näytät niin hyvältä nykyään!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :)
      Tällä hetkellä tuntuu, että syömishäiriöaihe on osaltani käsitelty ja saa jäädä sinne minne kuuluu, elämäni yhdeksi vaiheeksi, josta olen nyt päässyt eteenpäin. En erityisesti menneisyyttäni häpeä, mutta olen päässyt kokemuksistani eteenpäin, eikä minulla ole enää tarvetta asiaa käsitellä, ja elän tätä elämää, jossa olen nyt. Siitä myös blogini kertoo.
      Kehoni hyväksymisestä voin kuitenkin kertoa, että minulla syömishäiriö ei oikeastaan koskaan ole ollut tyytymättömyyttä omaan ulkonäkööni enkä ole koskaan rakentanut itsetuntoani ulkonäön tai kehoni koon varaan. Sen vuoksi minun ei ole koskaan oikeastaan tarvinnut tehdä psyykkistä työtä kehoni ulkoisen olemuksen ja sen muuttumisen kanssa, muiden asioiden kanssa toki paljonkin. Mutta se tärkein: tällä hetkellä olen tyytyväinen kroppaani, tosin keskittyneempi ja onnellisempi muista ominaisuuksistani itsessäni ja asioista elämässä :)
      Kehostani jostakin toisesta näkökulmasta ja ehkä siihen suhtautumisesta ja sen muuttumisesta voin ehkä kirjoitella enemmän myöhemminkin, kun sopiva näkökulma alkaa inspiroida :)
      Nyt toivottelen mukavaa alkavaa marraskuuta!!:)

      Poista
  2. Kuulostaa rennolta ja hauskalta reissulta. Ihanat noi korvikset. Lepposaa viikonloppua <33

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin se olikin :) Reissulta löytyi vielä kahdet ihanat korvikset lisää, hih <3

      Poista
  3. Huikea matka! Syysviikonlopun piristys ja varsin tuottoisa, kun hankintojasi katselee. ;) Haleja! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli ihana kokemus, sellaisiakin elämään tarvitsee, suuria ja pieniä :)
      Haleja <3<3

      Poista
  4. ihanalta vaikutti reissu millä laivalla menitte?fanitapaaminen onharvinaista onnekas olit. -minnie

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Matkustettiin Eckeröllä, jolla en ole pitkiin aikoihin mennytkään. Ja laiva yllätti positiivisesti :)
      Meillä kävi ihana tuuri Chisun suhteen! :)

      Poista