lauantai 6. syyskuuta 2014

Jippikayjei!!!

Kun kuulin Idolini Cheekin järjestävän synttäeitäni seuraavana viikonloppuna historiallisen keikan olympiuastadionille, oli minulle heti selvää, että ehdottomasti haluaisin olla tuota tapahtumaa todistamassa. Ja monen monen mutkan kautta lopulta sainkin perjantaiselle konsertille liput minulle ja siskolleni hommattua.

Vaikka odotukseni keikasta olivat korkealla, ylitti Cheek ne totaalisesti. En ole paljon keikoilla käynyt, mutta olen varma, että tämä todella kannatti kokea. Cheek todellakin räjäytti stadionin!




Suuresta karismastaan ja lavaelementeistään huolimatta keikalla oli keskiössä se mikä kuuluikin olla: musiikki. Sokka irti heti alkuun reväytti pankin, Katri Helenan kanssa laulettu puhelinlangat laulaa sai aivan uutta syvyyttä, ja viimeistään niille joilla on paha olla sai kyyneleenkin silmäkulmaan. Onneksi timantit on ikuisia konsertin päätteeeksi nosti jälleen hymyn huulille.

Arvostin myös sitä, kuinka Cheek oli järjestänyt mahdollisuuden niin monelle kolleegalleen itsensä lisäksi kokea tämän varmasti uransa huipennuksen. Lavalla nähtiiin siis Cheekin lisäksi muun muassa niin vain elämää -sarjan tähtiä, Diandra, kuin Cheekin alkuaikojen räppikavereitakin.



Tunnelma oli katossa, tai pikemminkin stadionin tornissa heti Cheekin lavalle saapumisesta lähtien, ja pysyi siellä konsertin päättymiseen saakka. Ihmiset lauloivat ja tanssivat mukana, yleisön innostus oli niin käsin kosketeltavaa, että melkein jännitti, kuin olisi itse ollut lavalla.

Itsekin nauroin, hyvällä tavalla jännitin, hymyilin, lauloin, huusin ja kiljuin ja taputin keikalla enemmän kuin ainakaan pitkiin ptikiin aikoihin. Siis olin täysin fiiliksissä.



En ole varmaan koskaan kokenut sellaista ihmismäärää, ja samalla niin voimakasta yhteenkuuluvuutta ja yhteisöllisyytttä kuin tällä keikalla. Kun itse päätähti Cheek pyysi yleisö nostamaan puhelimet ilmaan, ja neljäkymmnentätuhatta valoläiskää loistivat pimeydessä, tuntui melkein, kuin olisi ollut tähti taivaalla.




Kymmenistä tuhansista ihmisitä huolimatta oli kuitenkin ohituskasita laulettu nienoaan minulle. Niin minusta tuntui, kuten varmasti aika monesta muustakin. Ja se on jo aika saavutus.



Ja tämän kuohunnan seasta nousi jotakin syvempääkin tunnetta: Ihailua. Eikä se johtunut vain hienoista lavasteista, komeasta ulkonäöstä tai tarttuvista biiseistä. Cheek ja olympiastadion, CheekEnd, on minulle esimerkki siitä, mitä Suurella Rohkeudella, Itseluottamuskella, Kunnianhimolla ja kovalla puhtaalla työllä voi saavuttaa.







<3: Ida

8 kommenttia:

  1. Ihan mahtavaa, että sait liput konserttiin, ilmeisesti olivat konsertin lähestyessä jo kiven alla. En voi edes kuvitella sitä tunnelmaa, mitä täysi stadionillinen porukkaa sai aikaan ja Cheekin itsensä karisma.
    Kiva, että pääsit nauttimaan ja kokemaan tämän spektaakkelin ja mitä parhaimmassa seurassa. Keikka antoi varmasti energiaa pimenevään syksyyn. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Nell! Ihan Mahtavaa se todella olikin ja stadionin valot todella valaisevat pitkälle syksyäni! :)
      Oikein mukavaa alkavaa syksyä Sinullekin Ihana! <3

      Poista
  2. Siis Cheek:hän oli tietysti ajoittanut konserttinsa näin oivasti, ihan vain Sinun synttäreitäsi silmälläpitäen!... ;) Hienoa, että saitte liput! Kuulin itse asiassa, että niitä oli vielä ihan viime metreilläkin saatavilla... Te ette sentään olleet teltalla liikenteessä ja puskeneet etummaiseen eturiviin... ;) Itse olen myös kerran ollut Stadionilla megakeikalla; silloin rokkasi Rollarit...

    No, Cheek paineli lomille - mitä ilmeisemmin hiukan pidemmän kaavan sellaisille...

    Mutta Sinulle sitäkin energisempää syksyä!! Voittokulku jatkukoon! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Andrea! Mahtoi tuo Rollareidenkin keikka aikoinaan olla aikamoinen kokemus!:)
      Paljon hyviä -ja voitokkaita- kokemuksia Sinulle tähänkin syksyyn! <3

      Poista
  3. Jei! Mahtava ja ikimuistoinen kokemus<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mahtava kokemus, Mahtavampi seura... enkä tarkoita nyt Cheekiä! ;) Kiitos! <3

      Poista
  4. Hei Ida!

    Aivan mahtavaa että saitte Fannyn kanssa liput ja pääsitte itse paikalle seuraamaan Cheekiä! Voin vain kuvitella sitä yhteenkuuluvuuden tunnetta ja tunnelmaa kun koko stadion kiljuu ja laulaa ja kännyköitä heiluttaa! Ihanaa että sait tämän kokea! Kuten Nell toteaa tuossa edellä sanoi niin varmaan antoi energiaa tulevaa syksyä varten!

    Lämmin halaus <3<3<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Katarina! Aivan mahtava tosiaan oli tuo hetki aivan kuin hieman rauhallisempi mutta yhtälailla tärkeä kahvitteluhetki Sinun kanssasi! Kiitos! <3 Kerätään jatkossakin sitä energiaa yhdessä syksyyn! :)

      Poista