tiistai 26. heinäkuuta 2016

Tampere: munkit Pyynikillä ja paras sushi

Seuraava kotimaan reissumme siskoni kanssa oli Tampereelle. Olin saanut idean, että haluan käydä ihailemassa Pyynikin maisemia.

Bussi jätti meidät sopivasti Pyynikin torille, ja sieltä suunnistimme suoraan Pyynikin näköalatorniin. Portaista selvittyämme oli järvimaisema vaikuttava. Näköalatornissa maistoimme myös kuuluisaa munkkia, josta sen kahvio tunnetaan.
 









Kävelimme pitkin Pyynikin polkuja harjanteelta toiselle ja pysähdyimme aina välillä näköalapaikoille ihailemaan maisemia ja ottamaan kuvia tietysti. Poistullessa ostimme kiskalta jätskit. Myös Pyynikin alueen asuinkortteli oli todella sympaattinen.










Keskustassa menimme lounalle todella hyvään japanilaiseen ravintolaan, jossa olen kerran käynyt parhaan ystäväni kanssa. Ravintola Maruseki on todella viihtyisä, ja siellä saa loosseissa oman rauhan myös louansaikaan. Sushi oli hyvää ja tuoretta, ja annoksen sai koota mieleisekseen. Kannattaa käydä kokeilemassa, jos Tampereella liikutte!



Meillä oli vielä hetki aikaa ennen bussin lähtöä, joten kävelimme hetken keskuspuistossa (?). Jotkut sen mietelausetauluista olivat aika osuvia.




Ihana retkipäivä taas, kyllä Suomi on hieno kesäisin!

<3: Ida

Ps. Bloggerin lukijat ja kaikki muut: käykäähän tykkäämässä Silta yli virran blogista -facebookissa, niin näette uusimmat postaukset halutessanne myös sitä kautta! :)

8 kommenttia:

  1. Parasta tässä reissussa oli just ihanat lenkkeilymaastot ja maisemat sekä parhaat sushit ! Aurinkoisia kesälomapäiviä<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä! :) Ja lisäisin vielä että seura ;)
      Aurinkoista viikonloppua! <3

      Poista
  2. Kotimaanmatkailu kannattaa, terveiset Kuopiosta!;) Täytyy vielä snaoa, että kuviasi on ilo katsella, hehkut energiaa ja onnea. <3 Halit!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Ihana! :) Kiva, että Sinäkin olet päässyt reissuun! :)
      Mukavaa viikonloppua! <3

      Poista
  3. Hei Ida!

    Ihana matka, ihanat leidit! Ja yhdyn Nelln kommenttiin, ilolla katselen kuviasi kun niistä huokuu ilo, onni ja rentous!

    <3<3<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa! :)
      Kiva kuulla, että hyvinvointini ja elämäniloni välittyy myös näistä kuvista -ja tietty se lomafiilis ;)
      Nähdään taas pian! <3

      Poista
  4. Yhdyn muihin: Elämänilosi näkyy selkeästi verrattuna aikaisempiin kuviin joita blogista katsoin. Kivalta kuulosti reissunne ja sääkin suosi. Perinteistä mustaamakkaraa et uskaltanut maistaa? -Minnie

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos minnie, onpa kiva kuulla, että ilo välittyy myös kuvien kautta! :)
      Olen tainnut kerran lapsuudessani mustaa makkaraa maistaa, ja taisi jäädä viimeiseksi. Kuulin kyllä Tampereella asuvalta ystävältäni, että jotkut sitä oikeasti siellä syövät :O
      Iloa, aurinkoa ja mukavia hetkiä Sinunkin loppukesääsi, minnie! :)

      Poista