sunnuntai 29. marraskuuta 2015

Muutama kosmetiikkavinkki

Viimeisen pakkohoitoa käsittelevän tekstini suosio yllätti minut. Kiitos myös kaikille kommentteja pistäneille. Yritin vastata niihin parhaani mukaan. On surullista huomata, miten monella on vastaavia kipeitä kokemuksia. Rohkea omien kokemuksienne jakaminen ja myötätuntonne minun tuntemuksiani kohtaan kuitenkin ilahdutti.

Tähän väliin haluan kuitenkin laittaa jotakin kepeämpää, joten tässä postauksessa esittelen muutamia käyttämiäni luottotuotteita kosmetiikkaosastolta.

Olen aika tarkka rahoistani, enkä ole valmis maksamaan pelkästä purkin kyljessä olevan merkin tai mainoksessa hymyilevän kaunottaren vuoksi. Kokeilujen kautta olen löytänyt ne kosmetiikkatuotteet, jotka sopivat minulle ja joissa on se äitini aina mainostaa kuuluisa hinta-laatu-suhde kohdillaan. Näitä tuotteita voin suositella!


Avenen käsivoide



Talvi ja pakkanen kuivattavat käsiäni todella pahasti, ja lopputalvesta ne ovat usein jo avohaavoilla. Töissä joudun pesemään ja desinfioimaan käsiä kuivattavilla puhdistusaineilla useita kertoja tunnissa. Yritin pitkään hoitaa käsiäni tavallisilla markettien käsivoiteilla -tuloksetta. Haavat tuntuivat vain ärtyvän lisää. Niinpä suuntasin vime talvena kohti apteekkia, josta minulle suositeltiin kyseistä tuotetta.

Voide on helposti levittyvä ja hyvin imeytyvä, miedon tuoksuinen ja sopii herälle iholle. Mutta mikä tärkeintä: Kolmen päivän aktiivisen rasvailun jälkeen, kyllä luit oikein kolmen päivän, käteni olivat kunnossa.

Voin ehdottomasti suositella käsirasvaa muille kuivista käsistä kärsiville ja herkkäihoisille. Itse olin suorastaan yllättynyt sen tehosta. Hieman halpisrasvojaan korkeammasta hinnasta huolimatta ehdottomasti hintansa arvoinen tuote!


Erisan puhdistusgeeli



Vinkin tähän tuotteeseen sain osallistuttuani pari vuotta sitten syntymäpäivinäni meikkkausopastukseen, ja sen jälkeen olen käyttänyt tuotetta päivittäin. Tuote on markinoiden edullisimpia meikinpuhdistusaineita ja sitä saa muutamalla eurolla lähes jokaisesta marketista.

Tuote on testattu yhdessä allergia- ja astmaliitonkanssa, joten se sopii myös hyvin herkälle iholle, kuten omani on. Maito on helppo levittää geelimäisen koostumuksensa ansiosta ja se puhdistaaa vedenkestävänkin meikin tehokkaasti. Puhdistusmaito ei kuivata ihoa, mutta rasvomista se ei tietystikään korvaa. Tuotetta voi käyttää jopa silmämeikin puhdistamiseen, mutta itse olen käyttänyt siihen silmämeikille varsinaisesti tarkoitettuja tuotteita.

Tässä tuotteessa on todella hinta-laatus-suhde kohdillaan!


Four reasons silver shampoo



Minulla on luonnostaan tavalliset, keskiruskeat hiukset, jotka olen värjännyt vaaleiksi. Vaaleat hiukset kuitenkin tummuvat helposti etenkin pimeänä aikana. Vältelläkseni jatkuvaa kampaamossa juoksua olen etsinyt kotiin sopivaa hopeashampoota. Olen kokeillut erilasia hompeashampoita ja hoitoaineita, myös huomattavasti kalliimpia kampaamotuotteita, mutta minulla parhaiten toimii four reasonsin versio, jota ensimmäisen kerran ostin sattumalta tarjouksesta Tuurin kyläkaupasta viime kesänä.

Shampoo taittaa hyvin hiusten keltaisuutta, ja sopii niin värjätyille kuin luonnostaan vaaleille hiuksille. Tuotteen tuoksu on melko mieto ja vaikutusaikakin kohtuullinen (1-5 min) eli toimenpide sujuu melko vaivattomasti. Shampoo sisältää myös hoitavia ainesosia, mutta suosittelen käyttämään myös aina hoitoainetta shampoon lisäksi. Tehostaakseni vaikutusta olen silloin tällöin käyttänyt lisäksi myös hopeahoitoainetta, mutta tämän kanssa riittää myös hyvin tavallinen, ja myös halvempi markettihoitoaine riittää. Hopeashampoiden kanssa kannattaa muistaa, että niitä suositellaan käytettäväksi vain noin kerran, enintään pari kertaa viikossa.

Tuote on huomattavasti vastaavia tuotteita edulisempi, ja usein sitä bongaa myös tarjouksissa. Tällä hetkellä sitä taitaa saada edullisemmin s-etukortilla Sokoksilta. Tuoteperheeseen kuuluu myös muita sävyjä, mutta itse olen kokeillut toistaiseksi vain tätä hopeista versiota. 


Yves Rocherin suihkugeelit



Näitä uihkugeelejä kokeilin ensimmäistä ekrtaa siskoni suosituksesta ehä parisen vuotta sitten, ja nyt niistä on muodostunut ehdoton luottotuotteeni. Yves Rocherin suihkugeeleissä on mielestäni ehdottomasti suihkugeelien paras hinta-laatusuhde.

Suihkugeelit on valmistettu luonnonmukaisista tuotteita ja ymopäristöystävällisistä materiaaleista. Niissä on myös käytetty aitoa hedelmälihaa tai marjoja. Tuoksu suihkugeeleissä on aivan yhtä mehukas ja täyteläinen kuin kilpailevan merkin huomattavasti kalliimmissa tuotteissa. Ehdottomaksi suosikkituoksuukseni on muodostunut jouluun sopiva appelsiini-suklaa, joka tuoksuu ihan lempparisuklaaltani Fazerinalta! Suihugeelien ainoa miinuspuoli mielestäni on, ettei niissä ole rasvaa sisältäviä ainesosia, joten ihon suojelemiseksi kuivumiselta on lisäksi suihkun jälkeen rasvottava vartalo hyvin. 

Tämä teksti kuulosti ihan mainokselta, mutta vakuutan, etten tee minkäänlaista yhteistyötä kyseisten tuotteiden valmsitajien tai markkinoijien kanssa, ja tuotteen kuvaukset perustuvat yksinomaan omiin kokemuksiini!

Mitkä ovat Sinun kosmetiikan luottotuotteitasi?

<3: Ida

6 kommenttia:

  1. Kiva ja erilainen postaus ja ihanat kuvat, hauska idea lisätä jotakin taustalle:). Voisin kokeilla tuota puhdistusmaitoa, koska yritän käyttää nykyään mahdollisimman hajusteettomia tuotteita. Myös tuota four seasons hopea shampoota täytyy kokeilla..
    Mun luottotuotteeni kosmetiikassa on lumenen cc-voide, se on ihan täydellinen meikkivoiteena ja tekee ihosta kauniin. Myös muut lumenen tuotteet olen useimmiten kokenut toimiviksi, ja on kiva ostaa suomalaista merkkiä. Shampoo ja hoitoaine puolelta trésemmen tuotteissa olen kokenut olevan ehdottomasti paras hinta-laatusuhde, edullisia mutta ihan laatutavaraa! Tietysti tigin/bed headin ovat vielä tehokkaampia, mutta niitä harvoin raskii ostaa.

    Olisi kiva jos muutkin jakaisivat hyviä vinkkejä hinta-laatusuhteeltaan, välttyisi hutiostoksilta, vaikka tietty tuotteiden sopivuus on myös yksilöllistä.

    Tunnelmallista ja ihanaa alkavaa viikkoa sekä joulu odotusta! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa ehdottomasti kokeilla noita! :)
      Itseasiassa mulla on nyt just käytössä ekaa kertaa toi lumenen cc, ja oon kyllä ollu tosi tyytyväinen! Koostumus on tosi kevyt ja värisävy sulautuu ihon omaan sävyy hyvin. Samaa mieltä; suomalaista merkkiä on kiva tukea, varsinkin kun itse tuote on niin hyvä! :)
      Kiitos, että pääsit tänään tunnelmoimaan yhdessä joulua, jatketaan fiilistelyä! <3

      Poista
  2. Hyvät hinta-laatusuhteet: Maybellinen Michellar puhdistusvesi toimii ja erittäin riittoisa. Eriolin perusvoide vartalolle, hajusteeton joten sopii hajusteyliherkille. Favoran(saa mm apteekeista)kaikki tuotteet, vähän hintavia mutta hintansa vartteja.-Minnie

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos tosi paljon vinkeistä Minnie! Kuulostaa hyviltä tuotteilta, näytä täytyy ehdottomasti kokeilla! :)

      Poista
  3. Hei Ida!

    Minun täytyy myös kokeilla tuota käsirasvaa kun omatkin käteni kovasti kuivuvat, osittain samoista syistä kuin sinun. Ja arvaa mitä, sain just viime viikolla tädiltäni Yves Rocherin suihkugeelin, karamellisoitu appelisiini-kaneli, ja sanoin hänelle että tuoksuu ihan Fazerinalta! Ja sain myös saman nestesaippuana. Molemmat tosin vielä kokeilematta.
    Tuo puhdistusgeelikin kuulostaa kokeilemisen arvoiselta. Kiitoskia näistä vinkeistä!
    Halataan kun tavataan eli ihan pian! <3<3<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi, ne Yves Rocherin appelsiiniset tuotteet ovat niin täydellisiä tähän joulunaikaan! Tosin varoitan, että suklaahammasta voi alkaa kolottaa ;)
      Kiitos tämänpäiväisesti, ja halataan ja tavataan taas pian!<3<3

      Poista