maanantai 6. kesäkuuta 2016

Aurinkoisia kuulumisia :)

Ihan on tuntunut kesälomalta jo tämä toukokuu, vaikka minun lomaani oikeasti onkin vielä yli kuukausi aikaa. Nämä ilmat, aurinko, pirteä mieli ja ihanat pienet vapaa-ajan jutut ovat maistuneet niin kesältä!!

Siskon kanssa aloitettiin mansikkakausi jo vappuna, kun sisko oli mun luona yökylässä herkuttelemassa ja leffailemassa. Leivottiin yhdessä pitsaa, paistettiin munkkeja ja sitten suunnattiin keskustan hulinoihin epämuodostuneet lakit päässä. Kerrankin oli niinniin Ihana vappusää!! Mulla oli tietty prinsessailmapallo ja torilta ostettiin kasa metrialkuja.







 

Jätski ja hietsun kirppis, mun lemppari lauantaijuttuja kesällä kamujen kanssa. Luottolakun lisäksi olen tässä toukokuussa ehtinyt jo maistella uutta kahvijätksiä Espan puistossa. Kirppistellyt olen Hietsussa, Kaivarin kanuunassa ja lähikaduilla siivouspäivänä. Ihanaa, että olen saanut seurakseni myös parasta Ystävääni "maalta". Työkamujen kanssa käytiin katsastamassa Teurastamon terdet, ja suosittelen aurinkoäivinä!



Äitienpäivänä veimme siskoni kanssa äitini leffaan irttarien ja poppareiden kanssa. Äitin kanssa olemme käyneet leffassa myös kaksistaan ja Kumpulan kyläjuhlillakin. Isän kanssa jänskättiin tietty toukokuussa yhdessä lätkää.

Viime lauantaina olin juhlistamassa päikyn kevätkauden päätöstä rentoutusristeilyllä Tallinnassa. Sadamarketista löysin niin Ihananihanan kirkkaan vihreähelmaisen kesämekon, että! Vanhassa kaupungissa lounastimme, istuskelimme terassilla ja nautimme auringosta. Paluumatkalla meillä oli buffet, jossa parasta oli savustettu lohi, kesäkurpitsa-munakoisorullat, lasten pöydästä pihistetyt lihapullat ja ranskalaiset kilolla ketsuppia -ja tietty se jälkkäripöytä kakkuineen ja jätskeineen, sen äärelle olisinkin voinut jäädä loppuillaksi! Kotiin taxfreestä lähti kynsilakkojen lisäksi tietty muutama kilo karkkia.














Pienestä kevätkesäflunssasta olen helteiden keskellä kärsinyt, mutta onneksi vain viikonloppuisin ;) Silloin on lepäilty, ja muuten sitten treenattu sitäkin innostuneemmin. Nyt tosin nauttien välillä mieluummin myös näistä aurinkopäivistä salin seinien sijaan...

Töissä on kevätjuhlat juhlittu nukketeatteriesityksineen, kukat, suklaat ja lasten tekemät kortit ja leivokset vastaanotettua. Nyt siirryn päivystävään päiväkotiin kesäksi ennen sitä oikeaa vuosilomaani.





Elokuussa sitten odottaakin hieman uudet tuulet töiden osalta, siitä sitten lisää myöhemmin... Terveystarkastuksessa työtä varten tämä nainen todettiin terveyden ja hyvinvoinnin puolesta soveltuvaksi henkisesti ja fyysisesti raskaaseen työhön. Anoreksia on virallisesti takanapäin, ja ikävä ei tule! Ja todistushan on kuulemma voimassa eläkeikään asti ;) Kiitollisena jatkan elämääni etiäpäin :)



Aurinkoisin terkuin ja kesäisin "melkeinloma"-fiiliksin,
Ida

6 kommenttia:

  1. Hei Ida!
    Ihanaa luettavaa! Ihan kaikki mutta etenkin tuo että anoreksia on nyt mennyttä aikaa! Olen niin iloinen puolestasi! Iloinen läheistesi ja itseni puolesta että olet elämässämme!
    Tavataan pian! Iso halaus <3<3<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, kauniisti sanottu <3 Just aattelin sua, että tavataan pian! :)

      Poista
  2. Ääää, ihanaa luettavaa Ida! Olen niin onnellinen puolestasi, että ihan alkaa itkettää! Kaikin puolin kesäsi on alkanut mitä parhaimmissa merkeissä ja tuo lääkärin lausunto räjäytti pankin. Onnea ja iloa ja halauksia, Toivottavasti nähdään heinäkuussa ystäväni! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi vitsi,miten ihana kommentti! Oot niin Ihana, kun pystyt olemaan niin onnellinen toisten puolesta, ja kohta pääset varmasti nauttimaan itsekin samasta onnesta! :)
      Olisi tosi kiva nähdä heinäkuussa!! :)

      Poista